Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Gs yönetimini bağlıyorsa seni de bağlar. Hediye diyorsan bu kadar emeğe siyasi bağları güçlü dersen en büyük ailenin ferdine dursun gibilerine de bakılır.
Bizim başkanlar genelde kulüple özdeşleşmez, o FB’ye özgü bir durum. Bu Dursun’u yiyecekler zaten fazla ömrü yok.

Kesinlikle Karadeniz kulüplerinin tek düşme sebebi Trabzonspor :D 3.lük rakibim kaybederse sevinirim tabi.
Sana bir şey demedim ya. Ben biz hiç sevmeyiz Trabzonu. Orduspor falan şampiyonluk şansı Trabzonun var diye İstanbul klüplerini yenip Trabzona yatıyormuş maçlarda. Rizeyi, Orduyu gözünü kırpmadan yenip aşağıya yolladı vefasız uyuz bir takım Trabzonspor

Montana

Bu tarz muhabbetler geçen sene de oldu, GS derbiler dahil iyiydi, hakkıyla şampiyon oldu bokladılar. FB, BJK ile oynadı adamlar 10 kişi kaldı, penaltı uydurdular ona rağmen FB kazanamadı.O halleriyle 2. oldular sıralama farkı yoktu.

Bu sezon makas kapandı, takımlar daha denk ama FB’nin avantajı kadro derinliği. O yüzden şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Ama şampiyonluk rakibinizle kendi sahanızda oynayıp tek şutunuz bile yokken lütfen sağı solu suçlamayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık