Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi’nin BJK maçında hat-trick yapmayacağının bir garantisi var mı? Veya gol atmayacağının?

Bence yok.
Keşke hat trick yapabilse. Önce koşmaya başlasın takımı 10 kişi bırakmasın sonra atacağı golleri konuşuruz. 3-5 maç ceza alsaydı bizim faydamıza olurdu. Vinicius'un performansını görürdük, bu anlamsız tartışmalar olmazdı.

Son düzenleme:
İcardi’ye bir maç ceza verilmiş…BJK derbisinde oynayabilecek.

Sonra FB hep korunuyor denmesin.
Hakeme küfreden Fred 2 maç aldı. Bunun ne yayıncı kuruluşta görüntüsü var ne hakem ne gözlemci raporunda var. Hukuksuz bir ceza verilmiş az verilmiş kolluyorlar diyorsunuz. xd

FB her koldan destek görmekte bari bu aşamada mağduriyet kasmayın.

Hakeme küfreden Fred 2 maç aldı. Bunun ne yayıncı kuruluşta görüntüsü var ne hakem ne gözlemci raporunda var. Hukuksuz bir ceza verilmiş az verilmiş kolluyorlar diyorsunuz. xd

FB her koldan destek görmekte bari bu aşamada mağduriyet kasmayın.
Fred GS derbisinde oynayamadı ama.İcardi ise BJK derbisinde oynayabilecek.:oleyo2:

Derbi olduğu için kollandı İcardi.Fred ise kollanmamıştı.

TFF'ye karşı Galatasaray'ın duruşu net. Tribün görüntüsü üzerinden oyuncuya ceza veriliyorsa büyük rezalet. Ellerinde kanıt varsa gerekli cezayı vermiyorlarsa ayrı rezalet. İki türlü de Galatasaray'ı karalamış oluyorlar.

Gs 3 4 3 e geçse daha iyi olmaz mı? Apo+Sanches+Nelson bu üçlü bana güven veriyor gerçi biraz yavaşlar, bu sorun olur mu bilemiyorum. Kaan yedek yanına 1 yedek daha al tamam. Ne uğraşıyorsun bek fln. Barış kanatta mis gibi oynar. Hem orta saha fazlalığından da kurtuluruz bu şekildes.(sene sonu satarak)

Üçlü defans oynayan takımların sayısında baya bi artış var. Ve başarılı da oluyorlar. Rakip güçlüyse kanatlar bek gibi oynuyor ve taktik 5-3-2 gibi oluyor. Prag gs yi bu şekilde yendi mesela.

Montaj değilse versinler ceza buna kimse itiraz etmez. Ama icardinin önünden adam geçiyor sonra beyaz olan eli bir anda siyaha dönüşüyor o hareketi yaparken. Bu nasıl mümkün olabilir? Ciddi soruyorum buna cevap verebilecek var mı?

Eğer o montaj ise bu cezadan sonra Icardi seneye bu ligde oynamak istemeyecektir.

Montaj değilse versinler ceza buna kimse itiraz etmez. Ama icardinin önünden adam geçiyor sonra beyaz olan eli bir anda siyaha dönüşüyor o hareketi yaparken. Bu nasıl mümkün olabilir? Ciddi soruyorum buna cevap verebilecek var mı?

Eğer o montaj ise bu cezadan sonra Icardi seneye bu ligde oynamak istemeyecektir.
Yok anlamadığım, eğer kanıtlandıysa neden 1 maç ceza veriyorlar. Bunun hakkı 3 değil mi? Eğer montajsa neden ceza verdiniz. Bir yandan GS'nin gönlü hoş olsun, diğer taraftan BJK'nin diye adama 1 maç ceza verdiler. Şaka gibi olay. Eğer herhangi bir yayıncı kuruluş görüntüsü varsa ona göre verildiyse de saçma karar. Yönetmelikte taraftar çekimi kanıt sayılmıyorsa o da ayrı bir saçma karar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık