Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunama var. İtiraz kabul etmeyen bir yapısı da var. Ben en azından şampiyonluğu 3-4 maç önceden garantilerse Ardayı kullanacağını düşünüyorum. Ardanın kendini toparlaması ve önümüzdeki sezon Leverkusene kiralanması lazım. 1-2 sezona Xabi Realin başına gelecek. Kendini orada müstakbel hocasına kanıtladıktan sonra yolu açılır
pek çok kararı ancelotti değil de oğlu veriyor diyorlar.

madem gittin real'e ve giderken başka bir takıma kiralanmayı kabul de etmedin, katlanacaksın bunlara. mental olarak da güçleneceksin, başka çaren yok. futbol tarihi sönmüş yıldız adaylarıyla dolu. onlardan biri de olabilirsin.

xabi için bayern'le anlaştı diyen de var. hocasıyla yollarını ayırmayı planlayan her büyük takımla anılıyor ismi.

Büyük oranda katılıyorum Ekrem’e. Bahtiyarın sol stoper performansını beğeniyorum ancak bir soru işareti oluşturuyor bende. Yanındaki oyuncu çok önemli bence.

8 numaraya Gronbaek tarzı bir oyuncu, tercihen direkt Gronbaek, gelmesi lazım.

Gedson, Abu ikilisinden kesinlikle çıkılması gerekiyor. 4.5-5 milyon üzeri teklif varsa Mulekadan da çıkabiliriz.

Semih’in as forvet olduğu senaryoda ikinci forvet olarak pivot tipi bir oyuncu alabiliriz. Yabancı hakkını burada kullanacaksak ve ucuza gelecekse Weghost fena olmaz. Ama kaşesi yüksek.Türk de alternatif yok aslında. Çok uzun olmasa da Can Uzun olabilir ama 1.88. Samet Hoca Norveç’ten uzun ve potansiyelli birini bulabilir belki.

Sol kanat için takımı ateşleyecek, şut atabilen bir adam lazım. Babel gibi.

Reis edgar gibi stopere ihtiyacımız vardı da niye iki senedir bize eziyet ediyorlar. Adam devre arasında gittiği günden beri biz de aynı şeyi söylüyoruz inatla tuhaf tuhaf adamlar alıp duruyorlar. Mendy 8 numarada dinamik olsa da o denli bir tekniği yok. 6 numarada ise eli kolu durmuyor faule aşırı meyilli bir adam. Stoperde ise bence kendisi istemiyor. Sene sonunda gitmek isterse beni şaşırtmaz o yüzden. Ama evet bu tip bir oyuncunun eksikliğini uzun zamandır yaşıyoruz. Ek olarak birkaç maçtır takımı saldı. Takımı salınca oyuncular da korkmadan oynuyorlar. Sadece Meunier değil de eren de bu tip bir oyuncu onun kadar yetenekli olmasa da. Beklerin katkısı olmadan futbol oynayamazsın artık. Uğurcan neler kurtardı o sene unutmuşsun :D
Edgar tarzı stoperi yönetim alamıyor hoca değil. Edgar zaten Y.Yazıcı'nın bonservisine ek gelmişti biz almamıştık. Avcı'nın takımı saldığını düşünmüyorum eli anca anca bollaştı. Mecburiyetler bazı futbolcuları oynatmaya ve forma sokmaya itti. Gidenlerin yerine adam alınmayınca niye bunu oynatıyorsun denilen futbolcular bir iki sallansa da oynamaya başladı. Umut Güneş için millet demediğini bırakmadı aha son maç güzel oynadı. Bardhi üzerinde çok baskı vardı oynatacak başka adam kalmayınca bir iki kötü oynadı ama son 2-3 maçta gayet iyi oynadı. Uğurcan'ın kurtarışlarını söylüyorsun da şampiyon olan her takımın kalecisi o tarz performanslar sergiliyor sezonda. Nwakaeme varsa kesin atarız modundaydım ben.

Haaland 49 maç
Mbabbe 32 maç
Martiney 37 maç
Osimhen 34 maç

Şu an en değerli 4 santrafor oyuncusunun 10. gole ulaştığı maç sayıları.

Semih Kılıçsoy 10. golünü 27. maçında attı. Abartmak en doğal hakkımız diye düşünüyorum.

Formsuz İcardinin derbide olup olmaması çok önemli değil ancak aynı hareketi yapanlar 3 maç ceza alırken neden İcardi 1 maç ceza alıyor?

Hakem raporunda yok,maç görüntülerinde yok, gözlemci raporunda yok. Totodan ceza yazdılar adama.

Tiktok videosundan ceza aldı adam ve muhtemelen o da shop görüntü. xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık