Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu dedikten sonra seninle tartışmaktan vazgeçtim.

İyi sohbetler size.
Bu maç ligde oynansa Kaan’ın sarı kartı iptal edilir, rakip oyuncuya hakemi kandırmaktan sarı kart verilirdi.

Niye ki? 3 gün önce şikeci takım diyordun. Şimdi neden tartışmaktan vazgeçtin. Bak ligde olsa Kaan'a kart çıkmaz demişsin. Görelim bakalım doğrunu. Tadic'e niye kart çıkmamış?

Niye ki? 3 gün önce şikeci takım diyordun. Şimdi neden tartışmaktan vazgeçtin. Bak ligde olsa Kaan'a kart çıkmaz demişsin. Görelim bakalım doğrunu. Tadic'e niye kart çıkmamış?
Bir tane “şikeci” ifadesini kullandığım mesajı göster bana ben bu forumdan kendi rızamla ayrılırım.

Montana

Son dakka bir şey olsa da maçı Fener’e versek diye beklemişler. Bu görüntülerde ele temas kanıtlanamaz çünkü topun hareketinde bir değişiklik yok. Bu sezon FB artık şampiyon olsun kararı çıkmış belli, bi iki maç da GS doğranır. Umarım ileride şu lig temizlenir de adam akıllı maçlar izleriz.

Avrupa'da verilen kart için ligde verilmez, üstüne rakibe kart verilir diyorsan ligde şike yapırlar diyorsundur. Tabii yine de ayrılmanı istemem forumdan.
Kullanmadığım ifadeleri kullanmışım gibi göstermeyiniz lütfen.

Kullanmışsam “şikeci” ifadesini bana kanıt olarak gösteriniz.Ben de gereğini yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık