Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullanmadığım ifadeleri kullanmışım gibi göstermeyiniz lütfen.

Kullanmışsam “şikeci” ifadesini bana kanıt olarak gösteriniz.Ben de gereğini yaparım.

Şikeci demişsin işte, boşa tartışmayalım. Gereğini falan da yapmana gerek yok. 2 maç sonra GS'ye sallarsın, 2 maç sonrasında aynısı Fener maçında olur. Bu döngü sonsuza kadar da gider.

Şikeci demişsin işte, boşa tartışmayalım. Gereğini falan da yapmana gerek yok. 2 maç sonra GS'ye sallarsın, 2 maç sonrasında aynısı Fener maçında olur. Bu döngü sonsuza kadar da gider.
Valla şaka gibisin.Ben burada “şikeci” ifadesini kullandığımı göster dedim.Sen nerelere bağladın?

Montana

Burada en çok penaltı diye isyan edecek insan @Skywalker
Adamlar sezon boyunca 1 penaltı kullanmış
Uzun adamdan talimat gelmiş, bu sezon için rahatla usta. Geçen aldığınız 1 puanda bile haksız penaltı ile aldınız, burada da yoktan penaltı vermişler. Bu kadar bariz kollanmaya GS düşer yarıştan.

Valla şaka gibisin.Ben burada “şikeci” ifadesini kullandığımı göster dedim.

Avrupa'dan farklı kurallarla mı futbol oynuyoruz biz? Orada çıkan kart burada çıkmazdı diyorsan şike yapıyorlar diyorsundur. Ne diye farklı karar çıkacak o zaman? Neyi ima ettin orada, söyle de bilelim.

Boşa zorluyorsun. Neyse, senin Galatasaray'a salladığın hafta aynısının tuttuğun takıma denk gelmesi güzel tesadüf oldu.

Direkt bileğe bir basma var 90 derece olmuş bilek biraz daha zorlasa kırıp atıyormuş zaten köşeye. Kırmızı için ille de kırılmasına gerek yok. :)
Fark ettiysen Kasımpaşalı oyuncu zeminin azizliğinden kayarak geliyor, bunun sebebiyle ayağını yere tam basamıyor. Tadic de adamın ayağına basıyor ama adam kayarak geldiği için bileği bükülüyor. Kırmızı için daha kavala girilmesi ya da çok daha fazla bi şiddetli faul gerekli diye düşünüyorum. Faul ve sarıya okeyim ama bu kadar kolay 10 kişi kalınmamalı çünkü 1 kişi eksik oluyorsun, bu ayağa basmalar da spontane gelişen olaylar. Bence sarı. Kırmızıya yakın bir sarı olduğunu da kabul ederim ama kırmızı bence ağır olur. Zeminin azizliği var çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık