Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende nasıl bir Avcı nefreti var arkadaş. Takımın başında Aykut Kocaman bile olsa sezon sonuna kadar durması daha doğru olurdu bunun nesi garip ? Bizim taraftar iyi gün taraftarı abi kötü günde yoklar. Maçlar iyi giderken de az destek vardı takıma.
Insanın huyu kötü zamanda belli olur. Avcı işler kötü gittiğinde sorumluluğu başkasına atan eleştiri kabul etmeyen herhangi birini kurban etmekten çekinmeyen biri. Kendisini kötü bir insan olduğu için sevmiyorum. Oynattığı futbol ayrı bir mevzu olsa da sonuna kadar karşıyım çünkü değer üretmiyor. Herhangi bir futbolcu asla olduğundan iyi hale gelmiyor iyi olan da kötüleşmeye başlıyor. Trabzonspor İstanbul takımları gibi davranamaz böyle bir lüksü hiçbir zaman olmadı. Trabzonspor için üretmek bir seçenek değil zaruriyet. Ve avcı hazır yiyici bir adam. Ben tam tersi teknik direktör istakrarından yana biriyim ama avcı trabzonspor gerçekleriyle uyuşan biri değil bu yüzden beklemenin bize daha çok transfer kazığı sokmaktan başka sonucu olmayacak.

Avcı trabzonspor'un başında olmasa zerre umrumda olmayacak biri. Varlığı trabzonspor'a zarar veriyor. Kaldı ki geldiği sıra burada da söyledim geliş zamanı stratejik olarak hatalıydı. Yönetim şampiyon kartı olan hocayı yanlış zamanda getirerek iyi hatıraların da içine etti. İşler boka sarınca hocanın karakteri daha çok göze batmaya başladı haliyle. Yanlışlar yanlışları doğurdu kısacası.

Sezon başından beri, hatta birkaç senedir, stadyumlar çok kötü diye yırtınıyoruz. Sonuç? İlk defa eyleme giriştiler onu da akılda karpuz kabuğu bırakarak yaptılar.

Fenerbahçe bu statta oynanmaz dedi oynattınız
Beşiktaş dedi oynattınız.
Trabzon dedi oynattınız.
Şimdi Galatasaray maçı gelince stadyumu düzelttiriyorsunuzç

Şaibeli değil mi yani bu?
Yine doğru bir noktaya parmak basmışsın tebrik ederim :)

Sezon başından beri, hatta birkaç senedir, stadyumlar çok kötü diye yırtınıyoruz. Sonuç? İlk defa eyleme giriştiler onu da akılda karpuz kabuğu bırakarak yaptılar.

Fenerbahçe bu statta oynanmaz dedi oynattınız
Beşiktaş dedi oynattınız.
Trabzon dedi oynattınız.
Şimdi Galatasaray maçı gelince stadyumu düzelttiriyorsunuzç

Şaibeli değil mi yani bu?

Alenen yalan söylüyor. Bu tipleri Türk futbolundan arındırmadan iklim değiştiremezsiniz.

Konyaspora gelince, bizim stadyum o sezonki İslami Dayanışma Oyunları açılış töreni yüzünden patates bile yetişmeyecek hale geldiği için ilk maçlar Konyaspor yönetiminin talebi üzerine Eskişehir’de oynandı.

leipzig maçına favori iki taktiğimden biri olan 4-3-1-2 dizilişiyle çıkmış carlo ancelotti. el mahkum 90 dakika real madrid maçı izleyeceğim bu gece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık