Eğer Saranın teklifine bakmadan BEİN ile anlaşırsa TFF, büyüklerin havuzdan çıkması lazım.
Niye illa katar ? Gerçi saran da kendi sermayesi mi başkaları var mı bilmiyorum. Bein yayın kalitesi çok kötü kameralar hd-hq olayı kamera yerleşimi vs. Eski fb-gs derbilerine bakıyorum ne güzel çekilmiş şimdi ki maçlar amatör küme misali.
Eğer Saranın teklifine bakmadan BEİN ile anlaşırsa TFF, büyüklerin havuzdan çıkması lazım.
Hele travmadaki Bayern’i kolay kolay denk getiremezsin.10 kişi kalan bayern'e karşı Lazio kendi sahasında defans yapmaya devam etti. Bence yanlıştı, hucüm futboluna geçmeliydi. Zaten Bayernin sahasında büyük ihtimalle yenilceksin. Rakip takım 1 kişi eksikken atabileceğini atman lazım. Bu arada Gs'nin Bayern'a karşı cesur oyununu daha da bi takdir ettim.
Prag oyunu ile GS'yi şoka uğratacak bence. Çok hafife alınıyor. Hocası da bir o kadar aklı başında konuşuyor.GS Prag karşılıklı gol oynadım. Bakacağız 2-1 skor bekliyorum. Avrupa ligi daha iyi CL'den. En azından 1-0 2-0'a yatmıyorlar. 4 tane maç oldu hepsi de berbat futbol. Koskoca CL yersen. Golleri de Icardi Mertens, Prag'ın golüyse Kuchta ya da Haraslin'den bekliyorum. Daha gollü bi maç da olabilir. Umarım gollü olur çünkü bu bayık futboldan bıktım.
Prag oyunu ile GS'yi şoka uğratacak bence. Çok hafife alınıyor. Hocası da bir o kadar aklı başında konuşuyor.