Devre arası zor iş. Birde tete gibi transfer facialarından sonra yönetime bu yıl güvenmiyorum.Bence aksine hücuma hayvani bir oyuncu çekeceksiniz gibi geliyor. Sağ kanada
Devre arası zor iş. Birde tete gibi transfer facialarından sonra yönetime bu yıl güvenmiyorum.Bence aksine hücuma hayvani bir oyuncu çekeceksiniz gibi geliyor. Sağ kanada
O paraya bence oyuncu bulunur. Belki biraz tuzlu alırsınız ama büyük isimler gelir bence. Gerçi Cl yok, ama oynamak isteyen yıldız bir isim koparilabilir.Devre arası zor iş. Birde tete gibi transfer facialarından sonra yönetime bu yıl güvenmiyorum.
Doğru bir tutum değil. adam gitmeyip kalsa küsecek. Eskisi gibi verimli olmayacak. Zamanında sözleşme uzatmadılar salak gibi şimdi yumurta kapıya dayanınca akılları başlarına geldi.Şu çok doğru bir tutum. GS parlatti adamı. Yükseğe gidecek yada takımda kalıp kendini ispatlayacak
Bence ederini bulacak boey. O para ile 6 sene rebuild yaptık takımdaDoğru bir tutum değil. adam gitmeyip kalsa küsecek. Eskisi gibi verimli olmayacak. Zamanında sözleşme uzatmadılar salak gibi şimdi yumurta kapıya dayanınca akılları başlarına geldi.
Bayern’e giderse Süper Lig’in marka değeri açısından Arda ile birlikte en önemli iki transferinden biri olur. Ama benim 30’dan aşağısına içim el vermiyor.Bence ederini bulacak boey. O para ile 6 sene rebuild yaptık takımda. Tabi Bayerne gidince 50-60 bandında bir oyuncu olarak görülebilir
30dan aşağıya gitmez zaten. 15 falan pazarlık lafları hep...Bayern’e giderse Süper Lig’in marka değeri açısından Arda ile birlikte en önemli iki transferinden biri olur. Ama benim 30’dan aşağısına içim el vermiyor.
Boey min 20 + bonuslar + sonraki satıştan pay ile gider.30dan aşağıya gitmez zaten. 15 falan pazarlık lafları hep...
Minimum 22 olur oda hiiic zannetmiyorum.
Bu arada marka değer bence sonraki performans açısından önemli mesela Kim şuan en iyi 6,7 stoperden biri bu güzel referans.
Boeyde ilk 11 oynayacak potansiyel var Bayernde