Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klopp bu sezon sonu sözleşmesi bittiğinde liverpool'dan ayrılacakmış. loserpool olarak anılan takımı tekrardan saygın bir konuma getirdi ve bu hikayenin bittiğini düşünüp ayrılıyor. sevip sevmemek ayrı konu ama saygıyı hak ediyor.

1-2 sene dinlenir, dinlenirken ispanyolca öğrenir ve don carlo'nun ardından r*al'in başına geçer. liverpool da xabi alonso ile anlaşır.

Son düzenleme:
Doğru bir tutum değil. adam gitmeyip kalsa küsecek. Eskisi gibi verimli olmayacak. Zamanında sözleşme uzatmadılar salak gibi şimdi yumurta kapıya dayanınca akılları başlarına geldi.
Bence ederini bulacak boey. O para ile 6 sene rebuild yaptık takımda :D. Tabi Bayerne gidince 50-60 bandında bir oyuncu olarak görülebilir

Montana

Bence ederini bulacak boey. O para ile 6 sene rebuild yaptık takımda :D. Tabi Bayerne gidince 50-60 bandında bir oyuncu olarak görülebilir
Bayern’e giderse Süper Lig’in marka değeri açısından Arda ile birlikte en önemli iki transferinden biri olur. Ama benim 30’dan aşağısına içim el vermiyor.

Bayern’e giderse Süper Lig’in marka değeri açısından Arda ile birlikte en önemli iki transferinden biri olur. Ama benim 30’dan aşağısına içim el vermiyor.
30dan aşağıya gitmez zaten. 15 falan pazarlık lafları hep...
Minimum 22 olur oda hiiic zannetmiyorum.

Bu arada marka değer bence sonraki performans açısından önemli mesela Kim şuan en iyi 6,7 stoperden biri bu güzel referans.
Boeyde ilk 11 oynayacak potansiyel var Bayernde

30dan aşağıya gitmez zaten. 15 falan pazarlık lafları hep...
Minimum 22 olur oda hiiic zannetmiyorum.

Bu arada marka değer bence sonraki performans açısından önemli mesela Kim şuan en iyi 6,7 stoperden biri bu güzel referans.
Boeyde ilk 11 oynayacak potansiyel var Bayernde
Boey min 20 + bonuslar + sonraki satıştan pay ile gider.

Daha fazlaya da gider ama Boey'in gitmek istemesi işi zora sokuyor. Milli takım için gitmem gerek, bu fırsatı kaçırmak istemiyorum falan demiş.
Bu yüzden izin alıpp İstanbul maçına çıkmamış vs.

Bu saaatten sonra ona zorluk çıkarıp tutmak da doğru değil. Sonuçta çok emek verdi ve iyi para da kazandırıyor. Mecbur gönderecek GS. Yaza kalsa manu vs bayern vs arsenal vs psg savaşında GS çok daha karlı çıkardı ama yapacak bir şey yok. Yolu açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık