Irkçılık muhabbeti olmuştu sezon başı o sebeple sanırımgeçen sezon italya'da herkes gölgesinde kaldı osimhen'in ama her ne kadar napoli takım olarak komple kötü olsa da bu sezon osimhen de yok ortalıkta.

Irkçılık muhabbeti olmuştu sezon başı o sebeple sanırımgeçen sezon italya'da herkes gölgesinde kaldı osimhen'in ama her ne kadar napoli takım olarak komple kötü olsa da bu sezon osimhen de yok ortalıkta.
Ama daha birkaç yer daha saymıştı Wanda. Demek aradılar, çok tepki oldu geri gel yine gidersin dediler...
Paşamın tatili bitmişBir futbolcuya ilk defa bu kadar tolerans tanındığını görüyorum. Adam tatil yapmak için takımı yalnız bırakıyor. (Wanda'nın hastalığıyla ilgiliyse durum başka, aile her şeyden önemlidir ki TR hastaneleri de fena değil. Arjantin sağlıkta daha iyiyse bir şey diyemem.)
Göz yay kırığı varmış yani sakat olduğu için dinlenmeye göndermişler.
Paşamın tatili bitmişBir futbolcuya ilk defa bu kadar tolerans tanındığını görüyorum. Adam tatil yapmak için takımı yalnız bırakıyor. (Wanda'nın hastalığıyla ilgiliyse durum başka, aile her şeyden önemlidir ki TR hastaneleri de fena değil. Arjantin sağlıkta daha iyiyse bir şey diyemem.)
İyi durumda olmamasına rağmen ısrarla oynamak istemesi dışında sorun yok. O da hocaya yazar tabi. Yedek oturtmasını bilmeliydi. En risksiz maçlarda bile 90 dakika oynadı sakatken.Fenerliyim, zamanında İcardiye arkadaşının eşine yürümesinden dolayı biraz hakaret ettiğim için konu banı yemişliğim var.
Ancak İcardi'nin şu aşamada bu kadar eleştirilmesini ve yerin dibine sokulmasını anlamıyorum. Adam sakatlandı Bayern maçına çıkması riskli falan dendi buna rağmen sakat sakat oynadı. En son da kafasını direğe çarptı. Şimdi iyileşmesi için dinlendiriliyor. Bu süreçte nasıl ve ne şekilde dinlendiği ne fark eder ki? Ha İstanbul'da evinde kalmış ha Meksika'ya Brezilya'ya gitmiş ne fark eder?
Bu sayede muhtemelen sakatlığı da kötüye gitti.İyi durumda olmamasına rağmen ısrarla oynamak istemesi dışında sorun yok. O da hocaya yazar tabi. Yedek oturtmasını bilmeliydi. En risksiz maçlarda bile 90 dakika oynadı sakatken.