Uyuz oluyorum adama. Çok fena gölgeliyor Kenanı. Ve hak ediyor. Top rakipteyken de gayet iyi.vlahovic şundan yaptı.(şakanın asıl sahibi, maçın anlatımdaki doruk keskin'dir)
Baktığım kadarıyla Eyüpspor dakika ve skor fark etmeksizin top oynamaya çalıştı. Oyunu çirkinleştirmedi.Ardaya yönelik tezahüratı yanlış buldum. Beşiktaş’a karşı hiçbir saygısızlığı olmayan, hatta her fırsatta saygısını gösteren adama bu şekilde yaklaşmak çok yanlış. Özel hayatı vs. magazinin konusu, tribünün değil.
öz eleştiri yapacağım. önceleri juventus izlemediğim için vlahovic'i haaland ile karşılaştıranlara hadi oradan diyordum da adamın bazı özellikleri haaland'dan daha iyiymiş. eli yüzü düzgün bir takımda uçar vlahovic.Uyuz oluyorum adama. Çok fena gölgeliyor Kenanı. Ve hak ediyor. Top rakipteyken de gayet iyi.
Bir iki sezon aşırı iyidi. Sonra Osimhenin gölgesinde kaldiöz eleştiri yapacağım. önceleri juventus izlemediğim için vlahovic'i haaland ile karşılaştıranlara hadi oradan diyordum da adamın bazı özellikleri haaland'dan daha iyiymiş. eli yüzü düzgün bir takımda uçar vlahovic.
sadece kenan'ın değil, vlahovic hariç herkesin etkisiz olduğu bir maç izliyoruz.
geçen sezon italya'da herkes gölgesinde kaldı osimhen'in ama her ne kadar napoli takım olarak komple kötü olsa da bu sezon osimhen de yok ortalıkta.Bir iki sezon aşırı iyidi. Sonra Osimhenin gölgesinde kaldi