Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 şampiyonluk + 2 tane son maçta giden şampiyonluk var bu süreçte.
Evet. Çocukluğumda hatırlıyorum fenerin kadrosu falan farklı bir havası vardı. Alexi çok severdim. Amcam koyu fenerliydi alex forması almıştı bana .d Benim yaşıtlarım (98-2002 arası diyelim) fenerli kesim bence daha fazla. Ama şu an takım tutmaya başlayan çocuklarda bu oran epey düştü. Beşiktaş'ın bu iki kulübe göre yarı sayıda taraftarı falan vardır ama bu dediğim jenerasyonda bence kafa kafaya çarpışıyordur fenerle. Gs şu anki çocuklarda açık ara birinci.

Okan Buruk değişiklikleri erken yaptı, genç oyuncuları almaya başladı.

Umarım böyle devam eder. Ama bir maç böyle yapıyor, diğer maç dakika 75'de başlıyor değişikliğe. Tutulma yaşıyor gibi.

Evet. Çocukluğumda hatırlıyorum fenerin kadrosu falan farklı bir havası vardı. Alexi çok severdim. Amcam koyu fenerliydi alex forması almıştı bana .d Benim yaşıtlarım (98-2002 arası diyelim) fenerli kesim bence daha fazla. Ama şu an takım tutmaya başlayan çocuklarda bu oran epey düştü. Beşiktaş'ın bu iki kulübe göre yarı sayıda taraftarı falan vardır ama bu dediğim jenerasyonda bence kafa kafaya çarpışıyordur fenerle. Gs şu anki çocuklarda açık ara birinci.
Etkisi büyüktür elbet de bu biraz da kültür işi. Benim nesil Gs'nin uefa kupası kaldırıp Real'den kupa aldığı dönemi canlı izleyen nesil. Taraftar sayısı eşitti gene az çok. Ayrıca Icardi biraz daha oynamasın o devasa etki yarım sezonda puf olur. AK dönemi bizi ne kadar yıpratsa da mazinde bir tarih yatar diye boşuna dememişler

Muslera faktörü diye bir şey var cidden. Adam maç sonunda yine çoşturdu herkesi. Son 10 yılda 6 kere şampiyon olduk, normal olan bizim şampiyon olmamız demiş.

Kayseri'nin paylaştığı twitin avamlığına bak, kimlerle muhatap oluyoruz yahu.

Reçep Uçar hakemlik bir şey yok, rakibi tebrik ederim diyor. Kayseri yönetimi ise hakem ile Mertens'in resmini paylaşmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık