Herkes mesaj kaydediyor, forumun eski tadı kalmadı.

Herkes mesaj kaydediyor, forumun eski tadı kalmadı.
Evet. Çocukluğumda hatırlıyorum fenerin kadrosu falan farklı bir havası vardı. Alexi çok severdim. Amcam koyu fenerliydi alex forması almıştı bana .d Benim yaşıtlarım (98-2002 arası diyelim) fenerli kesim bence daha fazla. Ama şu an takım tutmaya başlayan çocuklarda bu oran epey düştü. Beşiktaş'ın bu iki kulübe göre yarı sayıda taraftarı falan vardır ama bu dediğim jenerasyonda bence kafa kafaya çarpışıyordur fenerle. Gs şu anki çocuklarda açık ara birinci.4 şampiyonluk + 2 tane son maçta giden şampiyonluk var bu süreçte.
Etkisi büyüktür elbet de bu biraz da kültür işi. Benim nesil Gs'nin uefa kupası kaldırıp Real'den kupa aldığı dönemi canlı izleyen nesil. Taraftar sayısı eşitti gene az çok. Ayrıca Icardi biraz daha oynamasın o devasa etki yarım sezonda puf olur. AK dönemi bizi ne kadar yıpratsa da mazinde bir tarih yatar diye boşuna dememişlerEvet. Çocukluğumda hatırlıyorum fenerin kadrosu falan farklı bir havası vardı. Alexi çok severdim. Amcam koyu fenerliydi alex forması almıştı bana .d Benim yaşıtlarım (98-2002 arası diyelim) fenerli kesim bence daha fazla. Ama şu an takım tutmaya başlayan çocuklarda bu oran epey düştü. Beşiktaş'ın bu iki kulübe göre yarı sayıda taraftarı falan vardır ama bu dediğim jenerasyonda bence kafa kafaya çarpışıyordur fenerle. Gs şu anki çocuklarda açık ara birinci.