Ben öyle cümleler kurmam, iftira atma.O değil de @Montana ve diğer bazı gsliler hani her sene aynıydı kasıma gelince Fener havlu atardı istifa sesleri yükselirdi vs![]()
10 yıldır aynı şeyler tekrarlanınca döngü bozulmaz sandık ama güzel kadro kurmuşsunuz bu sefer. Sizi arenada yensek bile yetmeyebilir. Skora çok hızlı gidiyorsunuz. Biz anadoluda sizden daha fazla puan bırakıcaz o belli oldu. Sene sonu ipi göğüslerseniz buradaki tüm fenerli arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Ben 10 yıldır bullylediğim arkadaşlarımdan korkuyorum. Özellikle geçen sene çok abartmıştım. Aç sırtlanlar gibi sezon sonunu bekliyorlar.O değil de @Montana ve diğer bazı gsliler hani her sene aynıydı kasıma gelince Fener havlu atardı istifa sesleri yükselirdi vs![]()
Ben de bir kaç tane mesaj kaydetmiştim10 yıldır aynı şeyler tekrarlanınca döngü bozulmaz sandık ama güzel kadro kurmuşsunuz bu sefer. Sizi arenada yensek bile yetmeyebilir. Skora çok hızlı gidiyorsunuz. Biz anadoluda sizden daha fazla puan bırakıcaz o belli oldu. Sene sonu ipi göğüslerseniz buradaki tüm fenerli arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Ben 10 yıldır bullylediğim arkadaşlarımdan korkuyorum. Özellikle geçen sene çok abartmıştım. Aç sırtlanlar gibi sezon sonunu bekliyorlar.
Kaydet reis güler eğleniriz. İyi olan kazansın şimdilik gözüken sizin daha iyi olduğunuz. Ama sizde çok kesin konuşmayın bence. Fark sadece 2 puan ve sondan 2. hafta bize geleceksiniz. Henüz hiçbir şey belli değil.Ben de bir kaç tane mesaj kaydetmiştim![]()
Kesin konuşmuyorum ya en azından kasımı atlattık o lafları çürüttük bakalımKaydet reis güler eğleniriz. İyi olan kazansın şimdilik gözüken sizin daha iyi olduğunuz. Ama sizde çok kesin konuşmayın bence. Fark sadece 2 puan ve sondan 2. hafta bize geleceksiniz. Henüz hiçbir şey belli değil.
Bu seneyi alan sonraki seneyi de alır gibi geliyor. Fazla kritik bir yıl. İki takımda büyük yatırım yaptı. En son çocukken fener dominasyonunu görmüştüm tekrar görmek istemiyorum .dKesin konuşmuyorum ya en azından kasımı atlattık o lafları çürüttük bakalım![]()
13.haftada sonra konuda fenerli kalmayacak şeysiyle billur geçeceğim ama gerçekten farklı sebeplerden de olsa çoğu fenerli konuda yok anasını satayım. Gs balı kural değiştirir gene yolunu bulurO değil de @Montana ve diğer bazı gsliler hani her sene aynıydı kasıma gelince Fener havlu atardı istifa sesleri yükselirdi vs![]()