Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın adamı BAY idi bence. Adamı saçma sapan yerlere çekiyoruz gene de performans veriyor. Bu kadar gelişim hiç beklemiyordum. Helal olsun.

Uzun süre sonra bizim statta hakeme koro halinde küfür edildiğini gördüm. Geçen yılki Alanya maçında Palabıyık'a bile böyle sövülmedi. Fener olduk ya la!

Tete ıslıklanırken ben de orada olsaydım keşke. Antony ile dalga geçiyordum daha kötüsünü biz aldık. Böyle ağır tek ayaklı oyunculara ağır kılım. Sağ ayak top sürerken yok, çalım atarken yok, pas atarken yok, orta açarken yok, şut zaten hiç atamıyor. Buna rağmen güçlü olan sol ayağıyla da bir şey yapamıyor. Protez bacaklı dingil. Bunlar Brezilya'dan nasıl çıkıyor, insan gerçekten hayret ediyor.

O değil de @Montana ve diğer bazı gsliler hani her sene aynıydı kasıma gelince Fener havlu atardı istifa sesleri yükselirdi vs :D
10 yıldır aynı şeyler tekrarlanınca döngü bozulmaz sandık ama güzel kadro kurmuşsunuz bu sefer. Sizi arenada yensek bile yetmeyebilir. Skora çok hızlı gidiyorsunuz. Biz anadoluda sizden daha fazla puan bırakıcaz o belli oldu. Sene sonu ipi göğüslerseniz buradaki tüm fenerli arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Ben 10 yıldır bullylediğim arkadaşlarımdan korkuyorum. Özellikle geçen sene çok abartmıştım. Aç sırtlanlar gibi sezon sonunu bekliyorlar.

10 yıldır aynı şeyler tekrarlanınca döngü bozulmaz sandık ama güzel kadro kurmuşsunuz bu sefer. Sizi arenada yensek bile yetmeyebilir. Skora çok hızlı gidiyorsunuz. Biz anadoluda sizden daha fazla puan bırakıcaz o belli oldu. Sene sonu ipi göğüslerseniz buradaki tüm fenerli arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Ben 10 yıldır bullylediğim arkadaşlarımdan korkuyorum. Özellikle geçen sene çok abartmıştım. Aç sırtlanlar gibi sezon sonunu bekliyorlar.
Ben de bir kaç tane mesaj kaydetmiştim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık