Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi, metin2'den kazandığı parayı eziyor şimdi :D Neyse penaltı aldı GS yine :D
Bilmiyorum penaltı mı değil mi hakem yorumları önemli. İcardi yorumsuz. Umarım geri geldiğinde hepimizi susturur :/ Aşkın olayımı dinlemek istiyorum. İcardi pp si yapmak istiyorum. Kolay bir golü kaçırdıktan sonra egzantrik bir gol atıp herkesi susturmasını çok özledim. O kafa şutlarını formayı çıkarışını özledim. Özledim de özledim aga :/ Ghezzal ın topuğuna sıkmak lazım

Bilmiyorum penaltı mı değil mi hakem yorumları önemli. İcardi yorumsuz. Umarım geri geldiğinde hepimizi susturur :/ Aşkın olayımı dinlemek istiyorum. İcardi pp si yapmak istiyorum. Kolay bir golü kaçırdıktan sonra egzantrik bir gol atıp herkesi susturmasını çok özledim. O kafa şutlarını formayı çıkarışını özledim. Özledim de özledim aga :/ Ghezzal ın topuğuna sıkmak lazım
Adam daha ne yapsın ya bugün ikizini hakem yaptı sahada o da size penaltıyı verdi işte :D

Barış'ın pozisyonuna penaltı değil demek garip kaçmış tutup indiriyor Hasan Ali bundan daha penaltı az pozisyon var.

İkinci yarı Zaha'ya yapılan faulde çalınmayan penaltı var birde 2-1 sonrası Baran'ın bileğe basma pozisyonu da net kırmızı kart. Objektif olmaya çabalayacak başka maç seçin gençler doğrandığınız maçta diğer yanağı uzatırsanız GS'nin ligi deyip deyip dururlar burada. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık