Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkay Kençtemur, Kartal. Renatonun geleceğini düşünüyorum ben. Diyetimiz o olacak belli. Sakatlanmazsa iyi oyuncu ama sakatlanırsa sıkıntı olur. O yüzden Kartal çağırılmalı ve Berkay A takımda düşünülmeli. Ben bu isimler gelirse acil ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum o mevkinin. Zaten ligde bir iddiamız yok. Türkiye kupası için de bu rotasyon uygun olur. Amartey de o mevkide kullanılabilir. Hatta orada kullanılmalı. Stoperde değil.
Evet, Berkay Kençtemur da eklenebilir. Semih ile aynı yaşta, fizik olarak aynı seviyede olmasa da yavaştan faydalansak fena olmaz.

Renato sakatlanır ya. Kesin gözüyle bakıyorum ben. Ndour da kiralanacak diyordu, öyle bir isim olursa iyi olur. Olmazsa da, Amartey'le mecbur idare edeceğiz tabi. Forvet alacak mıyız, onu merak ediyorum ben. Cenk'le falan gitmeyecek çünkü. Smeih'in yanında Weghorst, Dzeko tarzı birisi olsa çok daha iyi performans alırız. Umarım şimdi veya sezon sonu doğru bir isim olur. Ekitike deniyordu bir ara, o da olabilir.

Antalya iyi bastırıyor atar bize bunlar. Hakem Antalyaspor'un sert hareketlerine biraz müsaade gösteriyor. Böyle giderse kavga çıkar.

Yan hakemin önünde Mehmet Can Aydın'ı itiyorlar faul bile vermiyor hakem. Gerçekten sertliğe müsaade ediyor hakemler. Tek taraflı da değil ama Antalya tarafı daha sert bu bariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık