Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Yüksek GS'de olsa şuan açık ara liderdik.
GS'ye katacaklarından ziyade FB'nin kaybedeceklerinden.

İsmail ya azim gösterip moral bozmadan formayı kaptırmaması lazım. Ya da oynayacağı bir takıma gitsin. Yaza formda girmesi lazım.

Son düzenleme:
İsmail Yüksek GS'de olsa şuan açık ara liderdik.
GS'ye katacaklarından ziyade FB'nin kaybedeceklerinden.

İsmail ya azim gösterip moral bozmadan formayı kaptırmaması lazım. Ya da oynayacağı bir takıma gitsin. Yaza formda girmesi lazım.
Arda Güler'den daha yetenekli Akman kardeşleri ,Zaha ve Tete yerine oynatırsanız da olabilirdiniz belki. 🤭 🤫 Bu arada Vecino ve Rashica'yı alsaydınız önde olabilirdiniz, Okan'ı dinlemedi Erden...

Arda Güler'den daha yetenekli Akman kardeşleri ,Zaha ve Tete yerine oynatırsanız da olabilirdiniz belki. 🤭 🤫 Bu arada Vecino ve Rashica'yı alsaydınız önde olabilirdiniz, Okan'ı dinlemedi Erden...
Sizin 16 yaşındaki Mustafa Arhan gelse Ziyech+Tete'yi keser : ))

Bu arada Avrupa şampiyonasında değil ama dünya kupasında şöyle bir şey izleyebiliriz.

------------------- Arda -------------------

Mustafa Arhan ----------- Kenan Yıldız

------------------- Semih -------------------

Mustafa Arhan fizik olarak santrafor olmaya daha uygun ama arkası dönük oynamayı, derine gelmeyi, içe kaçmayı ne kadar yapabilir bilmiyorum.
Tam bir uç forvet olmasa da içlerinden buna en uygun şimdilik Semih gibi duruyor.

Pek Inter maçlarını futbolunu çok beğensem de izlemiyorum ama Hakan'ın 6 oynayabileceğini düşünmüyorum. Tabi 6 var 6 var süpürücü oynamayacağını düşünüyorum ama sanki çift yönlü 8 gibi oynuyor olabilir. Chelsea Kante gibi çift yönlü. Çünkü 6 oynayan bi adamın bu kadar gol asist katkısı yapması zor. Torreira'nın mesela gol attığını görmedim daha GS'de. Belki 1-2. Tabi Torreria gibi değildir ama 6 denicek kadar geri oynadığını sanmıyorum. Kante gibi çift yönlü 8 olabilir. Fazla kreatif bi adam değil ama milli takımda ondan bu bekleniyor. Inter'de büyük ihtimal orta sahada serbest kalıp, duran toplar, uzaktan şutlarla şans buluyor. Milli takımda bunu pek yapamıyor. Biraz da canı istemiyor gibi. Çok bıkkın oynuyor. Bir ara birinin tweetine cevap vermişti Milli takım Hakan'sız daha iyi diyen birine alkış atmıştı. Mental olarak da milli takımda etkileniyor. Benlik bi oyuncu değil. Dortmund'a o frikiği atmasaydı Hakan Çalhanoğlu
Çok gol fırsatı oluşacak durumlarda kalmıyor zaten ama seken toplara veya geri çıkarılan toplara ceza sahası dışından çok iyi vuruyor. Bence 6 numarada 10 numaradan daha başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık