Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan milli takımda bu yüzden yargılıyorlar işte... Intere gittiğinden beri 6 oynuyor oysaki...
Pek Inter maçlarını futbolunu çok beğensem de izlemiyorum ama Hakan'ın 6 oynayabileceğini düşünmüyorum. Tabi 6 var 6 var süpürücü oynamayacağını düşünüyorum ama sanki çift yönlü 8 gibi oynuyor olabilir. Chelsea Kante gibi çift yönlü. Çünkü 6 oynayan bi adamın bu kadar gol asist katkısı yapması zor. Torreira'nın mesela gol attığını görmedim daha GS'de. Belki 1-2. Tabi Torreria gibi değildir ama 6 denicek kadar geri oynadığını sanmıyorum. Kante gibi çift yönlü 8 olabilir. Fazla kreatif bi adam değil ama milli takımda ondan bu bekleniyor. Inter'de büyük ihtimal orta sahada serbest kalıp, duran toplar, uzaktan şutlarla şans buluyor. Milli takımda bunu pek yapamıyor. Biraz da canı istemiyor gibi. Çok bıkkın oynuyor. Bir ara birinin tweetine cevap vermişti Milli takım Hakan'sız daha iyi diyen birine alkış atmıştı. Mental olarak da milli takımda etkileniyor. Benlik bi oyuncu değil. Dortmund'a o frikiği atmasaydı Hakan Çalhanoğlu

Hakan bayağı iyi sezon geçiriyor milli takımda olması gereken tek papaz o şuan. Cengiz-Çağlar ve Merih çağırılırsa iş kansere döner takımı yer bu grup.

Bu arada Hakan'ın daha iyi iş yapabilmesi adına 3-4-3 oynatılabilir. Kaan-Ozan ve Abdülkerim iyi tandem. Sağ kanat bek Mert sol kanat bek Ferdi oynayabilir bu şekilde ikisi de iyi hücumcu savunma zaaflarından kurtarabilir böyle takım. Orta sahada da Hakan ve İsmail en iyi ikili duruyor ama daha forma yüzü göremez FB'de İsmail ondan dolayı nanay o iş. Orkun ve Hakan birbirine yakın profiller olduğu için kesinlikle birlikte oynatılmamalı. Tek sıkıntı Hakan'ın partneri gibi duruyor şuan için.

Hücum üçlüsü de içe devrik Kerem-Kenan-Arda. Semih'in performansı nereye kadar gidip ne kadar gelişeceğine bağlı olarak Kerem kesik yiyip 3-4-1-2 de oynanabilir.

Bayağı umutluyum yarı finalden aşağı olursa Montella ekmek arası gider.
Sezon sonu durumuna bakmak önemli ama Kaan yerine Serdarı yazarım ben. Çok güzel sezon geçiriyor Bragada. Bu perfansı sürdürebilirse daha iyi bir kulübe yazın gider.

Fenerbahçe yazmışlar bazı yerlerde Serdar için. Umarım böyle bir hata yapmaz. Bragada formayı kapmış, Reale karşı hocası güvenip forma vermiş. Türkiye’ye dönerse büyük hata eder.

Aynısı Rıdvan için de geçerli. O da Rangersta formayı kaptı. Düzenli oynuyor. Premier ligde daha kolay dikkat çekilecek lig yok.

Kanat bek konusunda Mert-Ferdi güzel tercih. Yedek olarak da Rıdvan ve Kazımcan düşünülebilir. Yani Mert sakatlandığında ya da ceza yerse Ferdi sağa Rıdvan Sola gelebilir. Rıdvan çok iyi kanat bek oyuncusu. Kazımcan da normal sol bekten ziyade kanat bek. Hatırlarsanız ben Beşiktaş üçlü oynarken Galatasaray’a gitti diye çok kızmıştım. Çok yetenekli ama dörtlü oyunda tam olarak kendini gösteremiyor.

Arda Türk futbolunda -benim izlediğim- en yetenekli oyuncu ama sakatlık sonrası henüz tam performansını göstermedi. Onu izlemek lazım. Sezon sonuna kadar umarım Arda ve Kenan düzenli oynar. Semih’in bu saatten sonra kesik yiyeceğini düşünmüyorum. Taraftarın tek maç izleme sebebi Semih. Hoca ve yönetim bu durumu değerlendirecektir. Üstelik sadece 5 ilk 11le takımın ligde en çok gol atan oyuncusu oldu. :D

Fernando Santos ile Jorge Jesus 8 kez rakip olmuşlar.

Santos'un takımı 7 maçı kazanmış, 1 kez berabere kalmışlar. Jesus'u bayağı ezmiş geçmiş. Yok etmiş resmen. :)

Şu pozisyonu yeterince konuşmadık bence. Önce tek dokunuşla sağa çekti ilk rakibi düşürdü, sonra sola gidecek gibi yapıp ikinci rakibinin dengesizliğinden faydalanıp tekrar sağa yöneldi. Üçüncü rakibinin ayağından kaçmak için kenardan uca doğru yolladı ama az farkla dışarı çıktı. Çok güzel meziyetler bunlar. Maşallah.

Ekleme: Hazır havalar soğukken Hasan başkanım Semih’in eldivenleri de Kartal yuvasına alalım. 3-5 3-5 ne satarsak kardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık