Çünkü Türk ve tipi alfa değil. Efendi adamı sevmiyor kimse.Bir şey soracağım
İsmail Kartal hakkında neden herkes olumsuz yorum yapıyor? Bu sene Fenerbahçe gayet iyiydi. Jesus'dan önceki sene de fena değildi.
Çünkü Türk ve tipi alfa değil. Efendi adamı sevmiyor kimse.Bir şey soracağım
İsmail Kartal hakkında neden herkes olumsuz yorum yapıyor? Bu sene Fenerbahçe gayet iyiydi. Jesus'dan önceki sene de fena değildi.
Evet ben de böyle düşünmüştüm. Haklıymışım sanırım.Çünkü Türk ve tipi alfa değil. Efendi adamı sevmiyor kimse.
Bir şey soracağım
Hülle diyecektim de kiralık gitmiş.
İnanılmaz bir İtalya kariyeri var, araştırmanı öneririmHülle diyecektim de kiralık gitmiş.![]()
Ne zamandan beridir Fener taraftarı oldun?Avrupa'da 6-1 yenildikten sonra kaçtığı için Fenerbahçe taraftarı sevmiyor Hacı İso'yu.
Ben istemiyorum. Forma adaleti olduğunu düşünmüyorum. Alternatif oyun sistemi olduğunu düşünmüyorum. İşler kötü giderken lider oyuncuları kesebileceğini düşünmüyorum. Sakatlıkların artma sebebinin yanlış antrenman metoduyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Gs maçında takımın Kadıköyde topu rakibe vermesini hoş bulmuyorum.Bir şey soracağım
İnanıp inanmayacak kadar bile veri yok İtalya kariyerindeİnanılmaz bir İtalya kariyeri var, araştırmanı öneririm![]()