Gol atmasına sevindim. Form tutarsa milli takımda şans bulur.Mert müldürü aşırı beğendim. Osayiden en aşağı 1 gömlek üst
Topa dokunmuş oldu sadece zaten. Uğur getirdi diyelim.Kaçırdık
Gol atmasına sevindim. Form tutarsa milli takımda şans bulur.Mert müldürü aşırı beğendim. Osayiden en aşağı 1 gömlek üst
Topa dokunmuş oldu sadece zaten. Uğur getirdi diyelim.Kaçırdık
bu çok başka bir büyüklük ve futbol sevgisi. real oyuncusu olsa saygım arttı kroos'a.Çok iyi bir profesyonel ve genç oyunculara özel ilgi gösteren birisi. Adını alan akademisine sürekli gidip birebir eğitim veriyor genç futbolculara. Bir Barcelona maçında Gavi’nin şöyle bir açıklaması var.
“
Real Madrid maçında Kross durmaksızın beni uyarıyordu,her hareketimde birşeyler söylüyordu.Sanırım psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyordu. Devre arası yanına gittim. Bana''Dizilişinize göre sen benden ben senden sorumluyum,mevkini boş bırakma,kademeni kesinlikle boş bırakma,sorumlu olmadığın yerlere koşu atma.Kendini yoruyorsun,sakin davran heyecanlanma,topu aldığımda seni karşımda göremiyorum çünkü yoruluyorsun.'' dedi. Teşekkür ettim ve ne yapmam gerektiğini sordum.''Basit oyna,olabildiğince basit.Mevkinde kal ve topu atmayı dene.'' dedi. Tekrar teşekkür ettim. Maç sonu formasını istedim,verdi.Hayatımın en güzel ve en tuhaf anlarından biriydi.
Realde şu an oldukça genç ve şımarmaya müsait bir oyuncu topluluğu var. Brezilyalı ve Siyahi Fransız karması. Çok riskli bir yapılanma bu. Ben soyunma odasının içini bilemem ama şahsen Realin bu yapısını bir arada tutanın Modric-Kross ikilisinin -ama özellikle Krossun- dizginlediğine inanıyorum. Yoksa Real bu yaşa kadar tutmaz ikisini de gönderirdi.bu çok başka bir büyüklük ve futbol sevgisi. real oyuncusu olsa saygım arttı kroos'a.
Boey im yapmazzz
Hücum anlamında öyle savunma anlamında da gelisse bayağı iyi olurMert müldürü aşırı beğendim. Osayiden en aşağı 1 gömlek üst
Siz yaparsınız reisÖzeti şimdi izledim de bu fener dehşet bir şey olmuş. Açıkçası izlerken keyif aldım. İnşallah bizim maç zamanı yine çöküş sürecine geçerler.