Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gabri veiga isimli geleceği çok parlak olan 21 yaşındaki ispanyol bir futbolcu arabistan'a transfer oldu. kroos, bu konu hakkında yapılmış bir paylaşımın altına yorum yazdı ve utandırıcı dedi. ayrıca, yaşlı futbolcular hadi neyse de avrupa'da oynayabilecek futbolcuların arabistan'a gitmesi komik minvalinde bir açıklama yaptı.
Krossun futbol hakkında haklı olmadığı konu yok.

Neyse artık. Arda pek topla buluşamadı ama uğurlu geldi diyelim. Girip çevirdi maçı : ))

Top rakipteyken biraz çaba göstermeli Arda. Yoksa Real kesin gole gerekmediği veya maç kopmadığı sürece hoca süre vermeye çekinir.

Üye silindi 789

gabri veiga isimli geleceği çok parlak olan 21 yaşındaki ispanyol bir futbolcu arabistan'a transfer oldu. kroos, bu konu hakkında yapılmış bir paylaşımın altına yorum yazdı ve utandırıcı dedi. ayrıca, yaşlı futbolcular hadi neyse de avrupa'da oynayabilecek futbolcuların arabistan'a gitmesi komik minvalinde bir açıklama yaptı.
Kross dibine kadar haklıymış. Üstüne arapları kudurtmuş. Sonuna kadar Kross'cuyuz bundan sonra.

Müslüman diye sanırım
Rüdi de müslüman.

ben de yeni öğrendim böyle olduğunu. la liga'ya uzak olduğum için bilmiyordum ama meğersem hak ehli bir abimizmiş kroos.
Çok iyi bir profesyonel ve genç oyunculara özel ilgi gösteren birisi. Adını alan akademisine sürekli gidip birebir eğitim veriyor genç futbolculara. Bir Barcelona maçında Gavi’nin şöyle bir açıklaması var.

Real Madrid maçında Kross durmaksızın beni uyarıyordu,her hareketimde birşeyler söylüyordu.Sanırım psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyordu. Devre arası yanına gittim. Bana''Dizilişinize göre sen benden ben senden sorumluyum,mevkini boş bırakma,kademeni kesinlikle boş bırakma,sorumlu olmadığın yerlere koşu atma.Kendini yoruyorsun,sakin davran heyecanlanma,topu aldığımda seni karşımda göremiyorum çünkü yoruluyorsun.'' dedi. Teşekkür ettim ve ne yapmam gerektiğini sordum.''Basit oyna,olabildiğince basit.Mevkinde kal ve topu atmayı dene.'' dedi. Tekrar teşekkür ettim. Maç sonu formasını istedim,verdi.Hayatımın en güzel ve en tuhaf anlarından biriydi.

Neyse artık. Arda pek topla buluşamadı ama uğurlu geldi diyelim. Girip çevirdi maçı : ))

Top rakipteyken biraz çaba göstermeli Arda. Yoksa Real kesin gole gerekmediği veya maç kopmadığı sürece hoca süre vermeye çekinir.
Sakatlık korkusu var çok belli. Gol sevincinde atlamaya korktu en son dayanamadı arasa tost oldu. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık