Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Count Alucard Umarım en geç 2 seneye Enes'i de göreceğiz. Yetenek olarak Arda'dan farkı yok, hatta çift ayaklı olması onu daha özel yapıyor. Umarım bozmadan ilerler.

Çok çalışması lazım ama Ronaldonun çıkışına benziyor tarz olarak. Forvet arkası yazsalar da kanat forvet olarak daha başarılı buluyorum ben Kenanı.
Kenan özel bir oyuncu. Arda belki salt yetenek olarak onun önünde, ama Arda'ya kıyasla başarılı olma şansı daha yüksek. Bunu da doğuştan fiziksel özelliklerine borçlu, sadece 1-2 adım daha öteye taşıması gerekiyor. Taşıyacaktır da...

Ben maçı izlemedim sadece Semih’in pozisyonlara baktım sonradan ama istatistiklere bakınca Sofa’da Mert takımda 2. Gözüküyor. 7 kurtarış yapmış. İlhan hoca ligin en iyi hocalarından birisi. Eğer gelecek sezon da Rize’de kalacaksa Erhan - Yakup Arda ikilisini kiralık gönderebiliriz.

evet ji-sung park çok iyi bir futbolcuydu ama rooney, ronaldo'ya sallamak için beni bile övebilir. herif takmış ronaldo'ya. carrick'inden vidic'ine kadar hepsi çok çok iyi oyunculardı ve başlarında alex ferguson vardı. komple iyi bir takımdınız.

işine bak rooney hoca, bırak artık ronaldo'yu hedef almayı. hem ayrıca o takımdan bir kişiyi öne çıkartmam gerekirse ne park ne rooney ne de ronaldo olurdu öne çıkartacağım kişi. paul scholes olmasaydı eğer bu kadar başarılı olamazdı o takım.
Manu Ronaldo kadar overrated bir tane daha adam olamaz. Ronaldo'nun en başarılı sezonları 3 sene ard arda alınan CL sezonlarındaki performanslarıdır. Bana kalırsa da Messi ile mukayese edilecek sezonları da onlardır. Dışında iyi olmayı bırak karşılaştırılmaları bile hakarettir. O sezonlar Real Madrid'in büyüklüğü ve uzay kadrosunun da etkisiyle Messi seviyesindeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık