Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santrafor - Transfer yedek - Semih - Mustafa Erhan
Mustafa Erhan'dan da umutluyum. Semih gibi yaşına göre onun da fiziği çok iyi, 16 yaşında maç sonları 5-10 dk olsa da sezon boyunca süre almalı. Yerli oyuncu konusunda elimiz rahat, ilk 11 olmasa da yedek oyuncu olarak katkı verecek isimler var. Salih mesela çok maaş isteyecekse vedalaşıp, Kartal'ı yedek oyuncu yapmak doğru olur. Sakatlıktan nasıl döndü bilmiyorum, gerekirse Berkay Kenctemur da eklenebilir, kendiyaş grubundaki oyun zekası en yüksek oyuncu olabilir kendisi.

Gönül isterdi ki; Serdar, Rıdvan ve Emirhan'ın da dahil olması. Çebi malına rağmen bir şekilde verim alabildik(az da olsa.). Umarım kalan oyuncuları daha iyi değerlendirebiliriz.

Deliye bak! Daha iyi bir isim isterdim, Andreas Beck katkısı verecekse tatmin eder.

Ben de daha iyisini isterdim. Yazdım zaten as sağ bek ihtiyacı var diye ama 2 senede 2 şampiyonlukta katkı sağlayıp üstüne bonservis kazandırarak gitmişti Beck. 30 Yaşındaki Svenson'dan bonservis katkısı beklemesem de iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Yani en azından Onur'dan kötü değildir. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık