Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonucci hamlesi hatalı.
Açıkçası sanmıyorum.

Maç formu tutarsa iş yapacaktır. Biraz beklenti ile ilgili. Bir zamanlar defans denilince akla gelen İtalyan 3'lüden birisi kendisi. Tabii ki şu anki form grafiği ve vücudu o zamanlarına yaklaşamaz ama her zaman kadromda olmasını isteyebileceğim bir savunmacı. Kapalı savunmaya karşı 50 metrelik ters pasları yeterli benim için.

Açıkçası sanmıyorum.

Maç formu tutarsa iş yapacaktır. Biraz beklenti ile ilgili. Bir zamanlar defans denilince akla gelen İtalyan 3'lüden birisi kendisi. Tabii ki şu anki form grafiği ve vücudu o zamanlarına yaklaşamaz ama her zaman kadromda olmasını isteyebileceğim bir savunmacı. Kapalı savunmaya karşı 50 metrelik ters pasları yeterli benim için.
O icardiye sahayı dar edeceği için öyle diyor boş ver :ehe:

Açıkçası sanmıyorum.

Son sezon performansı çok kötü ama, bu yüzden hatalı diyorum.

Ya da peşlerinde koştukları 37lik Ramos Galatasaray'a sizi istemiyorum dediği için...

37'lik Ramos demişsin de, adamı istediğimiz sezonda 35 civarı maçta ilk 11 oynamış adam. Gayet yüksek bir performans göstermiş.

Bonucci'nin alındığı sezon ile kıyas bile edilemez. Ayrıca Ramos Bonucci'den 1 gömlek üsttedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık