Nuri için çok sevindim, zaten beğeniyordum, Dortmund gibi bir takımda başarılı olursa önü çok açık.
Nuri için çok sevindim, zaten beğeniyordum, Dortmund gibi bir takımda başarılı olursa önü çok açık.
Adamın hayatı bebeliğinden beri saygın ve sevilen bir insan olması üzerine kurulu resmen. Nerede oynasa, görev yapsa sevilip sayıldı Dortmund gibi bir camianın demirbaşlarından oldu üstüne genç yaşında orada teknik direktörlük yapma şansı elde etti ki FT dışında bu seviyede takım çalıştıran yerli hoca yok. Ne diyelim Allah yolunu açık etsin güzel bir insanNuri için çok sevindim, zaten beğeniyordum, Dortmund gibi bir takımda başarılı olursa önü çok açık.
Sevindim ama hazır mı bilemiyorum.
Terzic sözleşme uzatmadı mı daha yeni? Benim bildiğim en kötü 2024/5 sezonunun sonuna kadar Dortmund'da kalacak. Yani eğer yarım sezon sonundan sonra Terzic gidecekse yarım sezon daha Serdar hocayla devam edip Terzici çekelim direkt.
Hocalığına lafım yok. Güven ve desteği hak ediyor.İsmail Kartal hakkında yazayım dedim, @Glorfindel kızıyor diye yazmıyorum.