Fener yenerse tesellimiz hazır. Apaçi'yi sevindirmedik.
Kaynak güven verdi, biz bu adamı yalandan savunmadık.
Ama haber doğru gelmedi. Ronaldo=FB
Fener yenerse tesellimiz hazır. Apaçi'yi sevindirmedik.
Konudan uzaklaştırılmak için daha ne yapması lazım bu adamın?Ronaldo=FB
Ben objektif yaklaştıklarını düşünüyorum. Yani şu an öncelik Türkiye Kupası dediler. Ben bu sene kupada final oynanırsa başarılı sayarım. Şu an akademi oyuncuları hariç oyuncu sayısı 13 dedi Hoca. Vasıfsızları, verim alınamayanları da ekleyince bu takımın en az 10 net transfere ihtiyacı var demektir. Bu sadece para ile alakalı bir mevzu değil. Gelen hocanın kimleri alabilirsiniz diye de programa bakıyor olması lazım. Şu an lak diye gelen adama ben zor güvenirim zaten. Bir plan program dahlinde gelen hoca bana daha çok güven verir.Yani genel olarak Hasan Arat'ın söylemleri sezon sonu için geçerli oldu, Hasan ARat bence çok iyi siyaset yaptı ama şu ana kadar henüz bir hocayla bile kağıt üstünde anlaşamadı. PSG ve Chelsea olayı da sezon sonuna kaldı. Madde madde sıralarsak şu ana kadar söylediklerinin çoğu 1.5 yıl değil 2-3 yıllık planlama dahilinde olan şeyler. Beşiktaş seneye şampiyon olmadığı sürece şu an söylenenelerin çoğu sadece söylem olarak kalacak. Mesela bana göre Conte boşta bir de Zidane'a gidilsin ne kadar bütçe istiyor falan diye bu tip bir ton hoca var. Zaten GS ve FB'ye hafiften laf çarpmış, herkesin bütçesi bizim seviyelerimizde ama adamlar bir yolunu bulmuşlar, yapıyorlar transfer diyor. Hasan Arat'ın da yanlış bilmiyorsam şu anki hükümetle arası iyi ondan dolayı atıp tutabiliyor. Serdar Adalı'yı da arkasına aldı, kulüp siyasetinde matruşkayı iyi bir slogan haline getirip seçimi rahat kazandı. Serdar Adalı da anç'yi ibra ettiği için sorunlu. Bakalım daha çok erken ama bir şekilde kulübe td gelmesi lazım. Afrikalılar yokken takımı değerlendirip afrikalıları yavaş yavaş takıma monte edilmesi gerekiyor. İşimiz zor şampiyonluk mücadelesi direkt elemişiz. Tamam şampiyon olmamız çok çok zor ama Beşiktaş'ın %1 ihtimali varsa bile zorlamalı geçen sene bi 4-5 hafta daha olsa belki şampiyon olabilirdik. Beşiktaş için hayırlısı olsun.
Baktı sürekli icardi penaltı atıyor kendini yakın hissetmiş
Benim eleştirim zaten Samet Aybaba'ya değil. Onun en iyi şekilde takımı yönettiğini düşünüyorum. Eleştirilerimin çoğu Hasan Arat'a. Bol keseden salladı transfer sezonu göreceğiz bakalım yok şunla anlaştım yok bunla anlaştım diyordu. Bakalım nasıl bir yol izleyecek. Henüz td bile bulamadı ki zaten şu an td işine Hasan Arat bakıyor.Ben objektif yaklaştıklarını düşünüyorum. Yani şu an öncelik Türkiye Kupası dediler. Ben bu sene kupada final oynanırsa başarılı sayarım. Şu an akademi oyuncuları hariç oyuncu sayısı 13 dedi Hoca. Vasıfsızları, verim alınamayanları da ekleyince bu takımın en az 10 net transfere ihtiyacı var demektir. Bu sadece para ile alakalı bir mevzu değil. Gelen hocanın kimleri alabilirsiniz diye de programa bakıyor olması lazım. Şu an lak diye gelen adama ben zor güvenirim zaten. Bir plan program dahlinde gelen hoca bana daha çok güven verir.
Solskjaer-Glasner- Genesio üçlüsüne bu yüzden yakın hissediyorum. Her açıklamaları plan programa güvenirsem gelirim üzerine. Bakalım ne olacak. 1-2 haftaya belli olur diye düşünüyorum ben teknik direktörü.
Penaltıya kalmaz Fenerbahçe 3 tane sallar bize.