Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlışın var, pek çok kez hakeme o tarafı göstererek dudağını gösterdi. Maçı izlemeyeceğini söylemiştin, bundan dolayı görmemiş olabilirsin.
Yok o kısma baktım ısrarlı bir itiraz değildi bence. Normalde yerden kalkmazdi, gsli oyuncular hakemin etrafından bir türlü ayrılmazdı vs

Bunun aynısı Torreira’ya da yapıldı, elma ile armudu karıştırmışsın. Birinde direkt yumruk atılıyor birinde havaya kalkan adamın kolu geliyor.
Adamın suratına elin değmesi hiçbir anlamda vücudun doğal bir konumu değil.
Teşekkür ederim kanıt için. Bu vesileyle Galatasaray'ın penaltısının ve penaltıdan doğan sarı kartın yenildiğini kabul ederek objektif olduğunu gösterdiğin için de teşekkür ederim.

Aynı zamanda 5-10 kere ''maça çıkmaya gerek yok, TFF bizi doğrayacak, katledecek'' vs. tarzında yazdığın mesajların hepsinin boşa çıktığını, bir anlamı olmadığını da kabul ediyorsun o hâlde.
Ben hala aynı noktadayım.FB süper kupa finaline çıkmamalı.

Yok o kısma baktım ısrarlı bir itiraz değildi bence. Normalde yerden kalkmazdi, gsli oyuncular hakemin etrafından bir türlü ayrılmazdı vs

Yahu ilk önce kendi inanmadı dedin, pek çok kez farklı noktalarda bunu hakeme söyledi. 2. yarı başında bile söyledi. Şimdi de ısrarlı değildi diyorsun. Olaya yakın Galatasaraylı yoktu ki doğru düzgün.

Sana göre penaltı olmayabilir eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık