Ona bakarsan Dzeko'nun suratına da vurdular?Verildi mi? Verilmedi.
Penaltısı mı verilmedi Fenerin? O pozisyon ne zaman olmuştu?
Ona bakarsan Dzeko'nun suratına da vurdular?Verildi mi? Verilmedi.
Aynen kaç haftadır yoklara oynayan kendini her fırsatta yere atan Picardi'yi bile çıkaramıyor çapsız hocanız. Hala daha başkalarını eleştirme işindesin Selim komik şekilde.Gs şahıslar üstüdür, biz de herkesin yeri gelince ipi çekilir buna hoca oyuncu ve başkan dahildir. Siz tek adamlığa alışkınsınız. Sen penaltı pozisyonunu yorumla şimdi sokakta yapsan adam yaralamadan içeri girersin, öyle yumruk mu atılır?
Hakemlerin bu sene GS'ye 10 puan hediye etmesini böyle kıvırmazsın Selim. Çevir Flamingo'yu yanmasın.O pozisyonu izledim tekrar tekrar 6 aydan başlar penaltı net, kırmızı tartışmasız. Bunu savunacak varsa söylesin futbol konuşmayalım. VAR ne işe yarıyor nasıl görüntü verilmez veya izlenmez. Hakem çağrılmıyor şaka gibi. Bu eğer rakibe yapılsaydı şuan kara gece diye başlıklar açılıyordu. Hakem rezil edilmişti. Fb doğranıyor olmuştu. Gs ligi denilmişti. Bu sene güzel algı yapıldı.
Hakem Dzeko'nun faulünü vermeyince maalesef bir benzerini yaşayan Icardi'ye penaltı çalamadı.Penaltısı mı verilmedi Fenerin? O pozisyon ne zaman olmuştu?
Senden başka penaltı değil diyen bir kişi varsa İsmail hocadır. Ali Koç bile penaltı der öyle bir şey. Şampiyonluğu alında sizde rahatlayın.Okan
Aynen kaç haftadır yoklara oynayan kendini her fırsatta yere atan Picardi'yi bile çıkaramıyor çapsız hocanız. Hala daha başkalarını eleştirme işindesin Selim komik şekilde.
Onun dışında penatısı pozisyonunu yorumladım, bu sene gördüklerim sonrası bu pozisyon penaltının P'si bile değil bak Picardi'nin P'si değil Penaltının P'si birbirine benziyor karıştırma.![]()
Hakem Dzeko'nun faulünü vermeyince maalesef bir benzerini yaşayan Icardi'ye penaltı çalamadı.
FREDsiz fener konusunda haklısın ama fredli fener şu fenerden ve eşit olan gsden üstün gibi duruyorBu büyüklük şaka mı, İsmail hoca ve Fbli oyuncular kendilerinden büyük takım olarak kabul etmiş bizi ve ona göre oynamışlar. @Mihawk Bir ara tartışma vardı. Gs kalitesi lig üstü dediğimizde fbli arkadaşlar alınmıştı Fb de lig üstü demişlerdi, sende yanlış hatırlamıyorsam siz de fb için söyleyin illa ki diğer takımı söylerken eklemeye gerek yok demiştin. yanılıyorsam düzelt beni. rakip td de kendinden üstün görmüş bizi ki sanırım İsmail hocam tartışmaya son noktayı koymuş. Gs lig üstü kalitesi var fb dahil. :d hehsgds
İzlediğim kısımda gsye karşı topu vererek doğru hamle yaptı aslında da bunun için hızlı pas çeviremedi takımİsmail Kartal orta saha üstünlüğünü GS’ye kaptıran tek teknik adam olarak tarihe geçmiş @Glorfindel