Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka gibi yorumlar var ya çocuklara karşı gol attılar diye seviniliyor:D gs kutlama mı yapmış bir de cidden :D tam gslik hareket gs saygıdan, onurdan, duruştan ne anlar ki zaten
Vizyon başkan daha bugün saçmaladı. Hem isyan başlattık diyor hem maç ertelenmedi diyor hem de Atina işte daha uzak diyor sonra Urfa biz istedik diyor, arşiv yalan söylemez. 40 tane kendisini yalanlaması var. Karar versin önce, maç ertelense istediği olsa as takım çıkacaktı. Ortaya karakter koyacaksa böyle yapılmaz. Bu kadar güçlü zengin olmasa rezil kepaze ederlerdi ama kraldan çok kiracı olduğu için böyle oluyor. Saygı onur duruş demek için ona göre hareket etmek lazım sonra aynısını rakipten beklersin.

Futbol teröristlerine komedi ceza verip üstüne onu indirmek kansızlıktır, şerefsizliktir. Bununla mücadele etme şekli bu değildir ama. Kimsenin koca camiayı aptalca durumlara sokup küçük düşürmeye hakkı yok. Gün gelecek bunun da hesabı sorulacaktır. Şu an takımdaki oyuncular biz nasıl bir sirkin içine düştük diye ağzı açık izliyordur olanları. Şampiyonluk yolunda kenetlenmen Avrupa'da zirveye oynaman gereken zamanda takımın gündemine bak hele. Yatacak yerin yok AK

Muhtemelen oradaki mesele gelirin toplanmasıydı. Sahadan çekilmek gururlu hareket siz tffyi desteklemeye devam edin sıkıntı yok

Kaçmak mı? Bunlardan anladığın buysa tebrik ederim. Biraz fanatik çocuk sayfalarına bakmayı azaltmanı öneririm.
Neyse burası Türkiye beklentim bu yöndeydi zaten değişen bir şey de olmadı.
Tff'yi desteklemiyorum? Koç'un yaptığı harekette aptalca. Hareketi beğenmiyorum diye Tff destekliyor olmuyorum. Gereksiz ve saçma bir hareket bana göre. Protesto edeceksen de usulü bu değil bana göre.

Futbol teröristlerine komedi ceza verip üstüne onu indirmek kansızlıktır, şerefsizliktir. Bununla mücadele etme şekli bu değildir ama. Kimsenin koca camiayı aptalca durumlara sokup küçük düşürmeye hakkı yok. Gün gelecek bunun da hesabı sorulacaktır. Şu an takımdaki oyuncular biz nasıl bir sirkin içine düştük diye ağzı açık izliyordur olanları. Şampiyonluk yolunda kenetlenmen Avrupa'da zirveye oynaman gereken zamanda takımın gündemine bak hele. Yatacak yerin yok AK
Katılıyorum. Hakkını aramak isteyebilir camia hiçbir sıkıntı yok ama bunun yöntemi bu değil.

Vizyon başkan daha bugün saçmaladı. Hem isyan başlattık diyor hem maç ertelenmedi diyor hem de Atina işte daha uzak diyor sonra Urfa biz istedik diyor, arşiv yalan söylemez. 40 tane kendisini yalanlaması var. Karar versin önce, maç ertelense istediği olsa as takım çıkacaktı. Ortaya karakter koyacaksa böyle yapılmaz. Bu kadar güçlü zengin olmasa rezil kepaze ederlerdi ama kraldan çok kiracı olduğu için böyle oluyor. Saygı onur duruş demek için ona göre hareket etmek lazım sonra aynısını rakipten beklersin.
Maç ertelenmeme olayı tffnin yaptığı son kahpe hareket oldu. Super kupa maçını hiç edip getire getire sezonun neresine getiriyor. Fenerin erteleme teklifini yalandan bir bahane ile reddediyor. Milli takıma hazırlık diyor dediği tarihte daha lig devam ediyor üstüne verilen cezalar da ortada. Tam bir fenerbahçe düşmanı bir yönetim var. Ki sizin istediğiniz gibi bir durum olsa da %99 eminim gs yine aynı hareketleri yapacaktı çünkü gs böyle bir takım maalesef. Kendi takımınızı daha tanıyamadıysanız bir şey diyemem

Kaçmak mı? Bunlardan anladığın buysa tebrik ederim. Biraz fanatik çocuk sayfalarına bakmayı azaltmanı öneririm.
Neyse burası Türkiye beklentim bu yöndeydi zaten değişen bir şey de olmadı
Kaçmak tabi kardeşim sebep ertelenmeme ise Barcelona ile son 16 oynarken arada Beşiktaş derbisine çıktık 10 günde 4 maç oynadık.

Sebep Trabzonspor’a verilen az ceza ise (bence çok az) sizin topçularda alması gereken cezaları almadı.

Sebep kurşunlanma,kumpas vs ise o zamanın üzerinden 10 yıl geçti bu maçta mı tepki gösterme gereği duydular.

Kaçmak tabi kardeşim sebep ertelenmeme ise Barcelona ile son 16 oynarken arada Beşiktaş derbisine çıktık 10 günde 4 maç oynadık.

Sebep Trabzonspor’a verilen az ceza ise (bence çok az) sizin topçularda alması gereken cezaları almadı.

Sebep kurşunlanma,kumpas vs ise o zamanın üzerinden 10 yıl geçti bu maçta mı tepki gösterme gereği duydular.
Sebep bunların hepsi. 10 yıl geçti bırakalım öyleyse. Biriken bir şey var zaten üstüne bir sürü olay çıkardılar tekrardan.

Hala aynı şeyi geveleyip duruyorsunuz bir oyuncu ceza alacaktı belki adamların aldığı cezaya bak. Maç ertelenmesi gerekirken ertelenmiyor vs oraları zaten hiiiiç konuşmuyorsun. Maddi cezayı bile aynı kestiler saçmalığa bak.

Üstüne bu ertelememe olayı ki bu olağan fikstürde olan bir maç değil sonradan tffnin araya soktuğu bir maç. Tabi ki tepki gösterilecekti. Barça maçı dönemindeki fikstürün senin normal fikstürün. Oraya maç zorla sıkıştırılmadı. Rakibinin sırf aptal bir oyuncusu gelmedi diye maçın ertelenmedi.

Sürekli tff tarafından kollandığın için normal karşılayabilirsin bu olanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık