Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ilk topu FB kazansa böyle eglenemezdik, cidden hemen atmamız acayip iyi oldu. İlahi adalet. Bu arada barış Alper yazdı .

Bunların yaptığı doğru mu bilmem ama Trabzon'a 4 maç ceza verip komik para cezası vermek şaka gibi resmen.Gelsin Uefa içinden geçsin hakediyorlar.Düşür bakayım Trabzon'u küme bir daha stadda önlem alıyor mu almıyor mu ?

Onuru gururu olan u19'da oynayan çocukları kirli emellerine alet etmezdi. Urfa halkına, depremden etkilenen bir şehre bile saygınız yok, ne duruşu ne onuru? Enayi kupası almışız, beleş kupa niye sevinmeyelim onu anlamadım, korkmasaydınız da çıkıp oynasaydınız. Hem kaçıyorlar hem niye sevindiniz diyorlar:ehe:

1dk u19'daki çocukları çıkarıp geri çekmek gururlu hareket mi? Saçma sapan hareketler. Çıkmayacaksan çıkma baştan.
Muhtemelen oradaki mesele gelirin toplanmasıydı. Sahadan çekilmek gururlu hareket siz tffyi desteklemeye devam edin sıkıntı yok
Çıkıp oynasaydınız dostum korkup kaçmanın nesine saygı göstericek topçular.(A takımdan bahsediyorum)
Kaçmak mı? Bunlardan anladığın buysa tebrik ederim. Biraz fanatik çocuk sayfalarına bakmayı azaltmanı öneririm.
Neyse burası Türkiye beklentim bu yöndeydi zaten değişen bir şey de olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık