Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda topa ilk kimin vurduğu önemli. İlk İrfancan vuruyor, sonra rakip oyuncu, irfancanın ayağına vuruyor. Yani hem topa hem irfancanın ayağına vursa bile bu birşeyi değiştirmez, ilk irfan dokunduğundan topa diğerinin müdahelesi penaltıya sebep veriyor. Tete'nin pozisyonun bir benzeri. Bana karar doğru gibi geldi.

Mantık aynı:

İki pozisyon da zor pozisyon ekrandan çok yanıltıcı oluyor. Twitterda paylaşılan videoda netlik gidiyor tam belli olmuyor.

Şu maç sonrası konuşma be Gon, yarın falan gel. :hhh:
Başkan forumda Fenerli kalmadı. Rize maçında attiginiz ilk golde faul var. Mertens topu eliyle aliyor ses çıkmıyor. Biri çıkıp biz nasıl kayrılıyorsak Fenerde öyle kayrılıyor dese agzimi acmam. Yine ayni seyleri konusacağız. O yüzden ben kaçar size iyi forumlar.

Montana

Başkan forumda Fenerli kalmadı. Rize maçında attiginiz ilk golde faul var. Mertens topu eliyle aliyor ses çıkmıyor. Biri çıkıp biz nasıl kayrılıyorsak Fenerde öyle kayrılıyor dese agzimi acmam. Yine ayni seyleri konusacağız. O yüzden ben kaçar size iyi forumlar.
Mertens topu nerde eliyle aldı atar mısın? Size el diye çalınan penaltı sonrası her omzu el görüyorsun herhalde. :ehe:

Var a gidip bilerek izlememiş, eğer giderse kayıtlar aciklaniyormus. Ne güzel istanbul be. Hakemi buradan çıkamazsın diye tehdit et, sonra hakem buradan çıkmak için her şeyi yapsin.

Burda topa ilk kimin vurduğu önemli. İlk İrfancan vuruyor, sonra rakip oyuncu, irfancanın ayağına vuruyor. Yani hem topa hem irfancanın ayağına vursa bile bu birşeyi değiştirmez, ilk irfan dokunduğundan topa diğerinin müdahelesi penaltıya sebep veriyor. Tete'nin pozisyonun bir benzeri. Bana karar doğru gibi geldi.

Mantık aynı:

İki pozisyon da zor pozisyon ekrandan çok yanıltıcı oluyor. Twitterda paylaşılan videoda netlik gidiyor tam belli olmuyor.
Pozisyona tekrar baktım Pendikli oyuncu topa vurmuyor mu? İrfan adama vuruyor sanki.

Pozisyon penaltı. Pendikli oyuncu ayağı çizgi üzerindeki adama net faul yapıyor. Uzatılacak mevzu değil. Bize gelince Çanakkale geçilmezi oynayan bu futbol katillerinin rakiplerimizle olan maçlarını hatırlayan var mı?

Ali Koç bu sezon bırakcam mırakcam ayağına tüm etkisini maddi manevi ortaya koymuş. Şu fenerin şu potada olması varya sırf bundan son dakka penaltılarıyla burdalar 10 puan fark olması lazımdı. Neyse belli ki bu lig yarışı son maça kadar gitcek zaten öyle olması da isteniyor reyting bunda. Bizim maçlarda da eyyam oldu da şu izlediğim 30 dakk ada resmen komple hakemler formlarını giydiler, fb formasını en leşi buydu.

Pozisyona tekrar baktım Pendikli oyuncu topa vurmuyor mu? İrfan adama vuruyor sanki.
Başa sar ve çok dikkatli bak. İlk irfan vuruyor topa. Sonra rakip oyuncu hem irfanın ayağına hem de topa vuruyor. Ayağına da vurduğu için penaktı oluyor. Arada çok anlık bir fark var. Dikkatli bakmak lazım. Var kayıtlarını açıkladıklarında daha iyi belli olur

Reis Mert Hakan hakemi tehdit etmiş ya nasıl olur ?? Halbuki Ft hocamın hep yaptığı gibi uslu uslu durmaliydi.
Bunu timsah yapardı, akşamı oynanmış maçda penaltı yok derdik, aynısı size verildi diyip gider 2003 yılından pozisyon bulurdu (ki oda çok alakasız bişey olurdu)

Sen Ft atana kadar her maç hakem odası basam Aziz yıldırıma git sonra gelirsin Ft'ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık