Bizim teteye penaltı verince hakeme sovduk saydık, gsnin rakibi yenecek gücü mü yok dedik. Maçtan soğuduk. Bize o penaltıları FB yi zor durumdan kurtarmak için verdiler.Bizim Tete’nin aldığı penaltı pozisyonu daha netti, biz eyyam penaltısı demiştik.Forumdaki GS’li objektifliği gururlandırdı.
![]()
Sen olmayabilirsin reis ama adam Gs nin yüzü. İstesende ayıramazsın.Terimci değilim ben.
Sorun şu ki bize yapılan eyyamlar genelde biz zor durumda değilken oluyor ama Fenerbahçe’nin son dakkalarda kurtarıldığı kaçıncı maç sayamadım. Kritik noktalarda hakem çok yanlı yönetmeye başlıyoe, rakibin bir şansı kalmıyor. İrfan adamın ayağına basıyor misal kart yok. Pendik oyuncuları daha hafif faullerle kart aldı. Zaten kritik noktada da atıldı. Rakip olarak ne yaparsan yap skoru koruyamayacağının psikolojisine girersin.Bizim teteye penaltı verince hakeme sovduk saydık, gsnin rakibi yenecek gücü mü yok dedik. Maçtan soğuduk. Bize o penaltıları FB yi zor durumdan kurtarmak için verdiler.
Hahaha ciddimin şuna harbiden penaltı mi diyorsunBende Fenerbahçem arif penaltısı aldı galiba diye şey etmiştim ama gsli arkadaşların dolduruşuymuş.