Bu olaylar iyice arttı tffnin bir ağız okuyucu bir küfürbaz işe alması lazımAna avrat küfürü okumak için çok çaba sarf ettim ama başaramadım![]()

Bu olaylar iyice arttı tffnin bir ağız okuyucu bir küfürbaz işe alması lazımAna avrat küfürü okumak için çok çaba sarf ettim ama başaramadım![]()
Övmedim. Övdüysem de fenerden aldık diye sataşmak içindir ama sanmıyorum. Ayağına gelen ilk toptan beri sevmiyorum herifi.Eski mesajlarında kesin övmüşsündür ucuza Brezilyalı wonderkid aldık diye![]()
Bu küfür olayına gereksiz bir takılma var. Adam bir s... g... de diyemeyecek mi yani nedir buBu olaylar iyice arttı tffnin bir ağız okuyucu bir küfürbaz işe alması lazım![]()
İngilterede serbest diye biliyorum mesela bazı basit küfürler falanBu küfür olayına gereksiz bir takılma var. Adam bir s... g... de diyemeyecek mi yani nedir bu![]()
Diyorsun heÖvmedim. Övdüysem de fenerden aldık diye sataşmak içindir ama sanmıyorum. Ayağına gelen ilk toptan beri sevmiyorum herifi.
Yangın yapan adamlar noktalama yerine küfür kullanıyor yavİngilterede serbest diye biliyorum mesela bazı basit küfürler falan