Fena katakulliye geldik. Ya teknik ekipten birileri fenerli bize aldırdı ya da transfermakta falan bakıp alıyorlar. Herhangi bir maçını izleyen biri topçu demez bu adama :dRezil ötesi bir adam ya.Bir de FB'ye çalım attık diye şov yapıyorduk. Kendimize attık çalımı resmen. :d
Bizim frekans transfer döneminden beri zaten bozuk. Bu halimizle yine iyi idare ettik. Tete, Zaha, Ziyech, Ndombili, Oliveira, Kaan, Berkan, Kerem gitmeli. İcardi bile bu performansla fazlalık.Beşiktaş kazanmaya başlayınca Fener ve Cimbom'un frekansı bozuldu yine.. bambaşka bir büyüklük.
Uzun zamandır böylesini izlemedim cidden. Futbolcu olduğuna inanmamaya başladım.Fena katakulliye geldik. Ya teknik ekipten birileri fenerli bize aldırdı ya da transfermakta falan bakıp alıyorlar. Herhangi bir maçını izleyen biri topçu demez bu adama :d
Bunun Shakhtar'la sözleşme feshinden ötürü tazminat muhabbeti falan vardı. Düşünsene Fifa ödettiriyormuş.Tete ne kötü adamsın ya. Dağa taşa atmazsın oradan da.
Futbolcuya söyledi bunu.TFF göreve kardeşim. En az 10 maç ceza verilsin.
Eski mesajlarında kesin övmüşsündür ucuza Brezilyalı wonderkid aldık diyeFena katakulliye geldik. Ya teknik ekipten birileri fenerli bize aldırdı ya da transfermakta falan bakıp alıyorlar. Herhangi bir maçını izleyen biri topçu demez bu adama :d
Ana avrat küfürü okumak için çok çaba sarf ettim ama başaramadımTFF göreve kardeşim. En az 10 maç ceza verilsin.