Aynen hd ses kaydı bile var ya net duyuluyor, sesi 100e getirin kulaklık takınYeneriz, yeniliriz ayrı konu da, keşke Fred'in şu kartı iptal edilse de derbide oynasa, yenersek belli ki çekilmeyecek burası da, ortada olan görüntü var adamın suratına söylüyor, ona bile yok deniyor![]()
Yok deniyor algısı yapmanız komikliğin ötesinde kendini kandırmak değil mi?Yeneriz, yeniliriz ayrı konu da, keşke Fred'in şu kartı iptal edilse de derbide oynasa, yenersek belli ki çekilmeyecek burası da, ortada olan görüntü var adamın suratına söylüyor, ona bile yok deniyor![]()
Sesle ilgili bir şey mi dedimAynen hd ses kaydı bile var ya net duyuluyor, sesi 100e getirin kulaklık takınona bile yok deniliyor ya hayret
![]()
Abi seninle bu konuları tartışmamız bizi bana götürürYok deniyor algısı yapmanız komikliğin ötesinde kendini kandırmak değil mi?
Neye yok deniyor? Ne duydun da bunu diyorsun?
Adam zaten söylediği şeyi demiş maç sonu, fakat leş hakem çıkıp "Gördüm" deyip gözünü işaret edip veriyor kartı. Fakat öyle ki arkası dönük 3-4 adım atıp geri geliyor kart verirken. Arkan dönükken herhalde sen birşeyleri görebiliyorsun ki hakemin de böyle yetenekleri olduğunu sanıyorsun?
Ligin ertelenmesinden tut da şu karta kadar GS'ye hizmet yapıyor hakemler. Sende "Yok deniyor, şöyle deniyor" diye takiliyorsun burada
Yazdığın şeyin mantığı olsa zaten alıntılamam ama yok maalesef. Bir takımın işine gelen kararı savunuyorsun, şöyle söyledi böyle söyledi diye. Neyse...Abi seninle bu konuları tartışmamız bizi bana götürürSal gitsin o yüzden beni
![]()
Söyledi yazmadım yahu, arkasından etmemiş ne diyorsa, suratına söylemiş onu dedim.Yazdığın şeyin mantığı olsa zaten alıntılamam ama yok maalesef. Bir takımın işine gelen kararı savunuyorsun, şöyle söyledi böyle söyledi diye. Neyse...
Nerede görünüyor suratına ettiği? Adam normal itiraz ediyor hakem dönüyor gidiyor birden arkasını dönüp kart çıkarıyor? Gördüm işareti yapıyor sonra daSesle ilgili bir şey mi dedimAdamın arkasından laf etti deniyor da, işte görülüyor suratına etmiş, ne dedi bilmiyorum ama talimat geldi de verdi demek de komik.
Nerede görünüyor suratına ettiği? Adam normal itiraz ediyor hakem dönüyor gidiyor birden arkasını dönüp kart çıkarıyor? Gördüm işareti yapıyor sonra da