Öncesinde operasyonu çektiler zaten maçın tadı falan kalmadı.Pazar günü FB:1- GS:4.
Zaha, Abdülkerim, Zaha, İcardi
Fenerde de
Dzeko atacak ( Sakat kalırsa Bats)
Normalde ben FRED ile merti suclardim çünkü haksızlar. Fakat şu raddede hakemlere hak vermek olacağı için bu olay yaptıkları hatayı görmezden geliyorum. Bu işin cidden adaletsizlik boyutu aldı başını gitti. Fenerin başına akp zengini gelmeden rahat birakmayacaklar gibi duruyorÖncesinde operasyonu çektiler zaten maçın tadı falan kalmadı.
Verdiği kart bile saçma sapan arkası dönük gidiyor birden geri dönüyor kart gösteriyor umuta da gözünü gösteriyor gördüm diye. Buna kim inanır? Üzerine sevk ettikleri maddelere bak rezalet ya
Haksızlık bir durum yok çünkü ortada bir küfür %99 ihtimalle yok. Fredin ifadesi ile stupid faul diyor adam. Kaldı ki küfür etse bile hakemin yüzüne direkt söylemediği için zorbay ne alaka yüzüme söyledi diye kart veriyor. Arkasında gözleri mi var? Neresinden bakarsan adaletsiz bir kart. Üstüne itirazları engellemek dava sürecini uzatmak için, diğer maça da cezalı çıksın diye yapılanlara bakNormalde ben FRED ile merti suclardim çünkü haksızlar. Fakat şu raddede hakemlere hak vermek olacağı için bu olay yaptıkları hatayı görmezden geliyorum. Bu işin cidden adaletsizlik boyutu aldı başını gitti. Fenerin başına akp zengini gelmeden rahat birakmayacaklar gibi duruyor
O küfrü veya hakareti FRED dışında herhangi biri etse kırmızı yemezdi. İşin birde çifte standart boyutu var.Haksızlık bir durum yok çünkü ortada bir küfür %99 ihtimalle yok. Fredin ifadesi ile stupid faul diyor adam. Kaldı ki küfür etse bile hakemin yüzüne direkt söylemediği için zorbay ne alaka yüzüme söyledi diye kart veriyor. Arkasında gözleri mi var? Neresinden bakarsan adaletsiz bir kart. Üstüne itirazları engellemek dava sürecini uzatmak için, diğer maça da cezalı çıksın diye yapılanlara bak
Mesele o maddenin itiraz süresini uzatması. Yanlış yere odaklanıyorsun. Hakemle konuşmuyor diyen mi var? Adam birden arkasını dönüp kart gösteriyor. Umuta gidip gözünü gösteriyor. Algı diyorsun bir deFred hakeme ne demişse açıkça raporda yazılı olması gerekir. "Hakaret" denilip geçilemez. Ki yazılmıştır diye umuyorum. Bunun hangi maddeden sevk edileceği zaten bellidir. Ki x maddeden sevk edildiyse ve olay o unsurları taşımıyorsa yine o maddeden ceza verilmez. Küfür olayı düştüğünden beri herkes eğer 4 maç ceza alırsa kupada da yok derken ne hikmetse şimdi vay o madde olur mu oldu.
Fred'in bu şekilde atılması beni çok rahatsız etti çünkü yensek de yenilsek de ağız tadı ile bir derbi geçirmemiş olacağız.
Ancak medyada alenen söylenen yalanlar var. İlk anda neyse ama dünya kadar görüntü ortaya çıktıktan sonra da buna devam ediliyor. Örneğin;
Fred direkt hakeme karşı konuşuyor, hakem yanından geçerken de buna devam ediyor. Devam eden söylemleri olduğu açıkça belli. Buna rağmen ısrarla hakem arkasını döndü, talimat geldi döndü kart verildi algısı yapılıyor.
En fazla İngilizcesi yetmedi yanlış anladı dersiniz bu görüntülerde.
Benzer bir durum Halil Umut Meler'in açıklamasında da vardı. Çok tutarlı konuşmuş demiyorum ama adam açıkça görüntüleri izledikten SONRA Enre'nin provoke ettiğini düşündüğünü belirtiyor. Ama medya, koca koca gazeteciler ısrarla madem öyle niye görüntülerde sarmaş dolaşsın diyor vs.