Bandırmaya karşı 2 penaltı mı ? @Mihawk
1'de gol iptal ettirdik.Bandırmaya karşı 2 penaltı mı ? @Mihawk
10 az olmuş 30-40 deseydin1'de gol iptal ettirdik.
Bu sezon için alacağımız sadece 18 penaltı, 10 tane lehimize ofsayt gerekçesiyle ve 5 de faul gerekçesiyle gol iptali kaldı.
Zaha nasıl izliyor maçı ne kadar da heyecanlı. Yanında Icardi de müzik mırıldanıyor gibi![]()
Saha görüşü iyi. Hemde baya iyi. Çocuğun kafası baykuş gibi sürekli etrafını gözlüyor. Oyunu genelde tek pas ile oynuyor ve topu ayağında çok az tutuyor. Bu çoğu yerde çok işine yaradı. Ama bu yerine göre kötü bir alışkanlık. Fırsat bulduğunda ve gerektiğinde topu ayağında tutmalı, yeri geldiğinde tupu da sürmeli. Önüne öyle fırsatlar çıktı ama kullanmayıp daha kötü bir tercihe tek pas attığı bir çok pozisyon gördüm. Halbuki geriye dönmek yerine arkasına dönüp ileriye boş alana doğru biraz sürüp oyunu kursa tehlikeli atak başlatcak ama yapmıyor. Futbol da tekdüze oyun işlemiyor, duruma göre aksiyon almak gerekir futbolun zorluğu ve güzelliği burdan geliyor zaten.Ben maça pek bakamadım ama son golü getiren Gökdeniz'in aksiyonu değil miydi? Övelim biraz çocuğu.
Efe nasıl oynadı acaba hiç bakamadım ona
Garanti oynamaya çalışmış o zaman. Daha 17 yaşında ben geçen maç Hamza'yı beğendim ama o 19 yaşında. Efe şimdi ışık verse seneye daha çok süre alırdı.Saha görüşü iyi. Hemde baya iyi. Çocuğun kafası baykuş gibi sürekli etrafını gözlüyor. Oyunu genelde tek pas ile oynuyor ve topu ayağında çok az tutuyor. Bu çoğu yerde çok işine yaradı. Ama bu yerine göre kötü bir alışkanlık. Fırsat bulduğunda ve gerektiğinde topu ayağında tutmalı, yeri geldiğinde tupu da sürmeli. Önüne öyle fırsatlar çıktı ama kullanmayıp daha kötü bir tercihe tek pas attığı bir çok pozisyon gördüm. Halbuki geriye dönmek yerine arkasına dönüp ileriye boş alana doğru biraz sürüp oyunu kursa tehlikeli atak başlatcak ama yapmıyor. Futbol da tekdüze oyun işlemiyor, duruma göre aksiyon almak gerekir futbolun zorluğu ve güzelliği burdan geliyor zaten.