Vvv 6 Şub 2024 #5,551 Üefa gençlik liginde Gs, Kopenhag'a 5-1 ve 6-0 yenilmiş. Adamlar gruptan lider çıktı ama yine de bu kadar fark olmamalıydı.
Üefa gençlik liginde Gs, Kopenhag'a 5-1 ve 6-0 yenilmiş. Adamlar gruptan lider çıktı ama yine de bu kadar fark olmamalıydı.
Montana 6 Şub 2024 #5,552 Bandırma çevirse de keşke takımdaki fazlalıklardan kurtulsak, böyle olunca yırtıyorlar.
Vvv 6 Şub 2024 #5,555 Zaha nasıl izliyor maçı ne kadar da heyecanlı. Yanında Icardi de müzik mırıldanıyor gibi
Amaterasu 6 Şub 2024 #5,557 Halil'e verilen her kuruşa yazık yeminle, bu bencillik icardi de bile yok sen kimsin
Vvv 6 Şub 2024 #5,558 Montana dedi ki: Halil’in ayağına her top geldiğinde yuhalamayan taraftarın… Genişletmek için tıkla ... Bende sinr oldum. Kaç dakikadır boş boş geziyor sahada. Yalandan press yapıyor ya en çok bu delirtiyor beni.
Montana dedi ki: Halil’in ayağına her top geldiğinde yuhalamayan taraftarın… Genişletmek için tıkla ... Bende sinr oldum. Kaç dakikadır boş boş geziyor sahada. Yalandan press yapıyor ya en çok bu delirtiyor beni.