Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penaltıbahçe yazmış, penaltı almamızın rcs ile alakası yok mu? Ceza sahasına giremezsen penaltı alamazsın basit.

Orta sahadan penaltı alındığını kimse düşünmüyor zaten, RCS oran orantısı yapınca Fener yine fazla penaltı almış.

Dediğim gibi, pozisyon içerideyse net penaltı. Sadece çizgiyi net göremedim yayın kalitesinden. RCS ile aklamaya çalışmaya gerek yok.

Hayır elimi zayıflatmış olmuyorum GS ile bizim penaltılarımız arasında bağlantı yok, demek ki GS'ye verilmiyor penaltı diyeyim rahatlayın, başka türlü anlaşamicaz.
Öyle bir şey demedim ki :D Aldığınız penaltılar, penaltı değil de demedim, sadece yanlış yerden bakıyorsun konuya, rahatım ben zaten merak etme :D

Orta sahadan penaltı alındığını kimse düşünmüyor zaten, RCS oran orantısı yapınca Fener yine fazla penaltı almış.

Dediğim gibi, pozisyon içerideyse net penaltı. Sadece çizgiyi net göremedim yayın kalitesinden. RCS ile aklamaya çalışmaya gerek yok.
Net penaltı ya. Dzeko ve batsın(batsinki tartışmalı) penaltıları es geçildi vardan izlenmedi.
Fakat hakem net eyyamciydi. O iki penaltı pozisyonu olmasaydı bunuda net es geçerdi. Sırf reyting için bize bunu izletiyorlar. Halbuki fenerde gsde yarışta formsuzken tutulmasa idi sene sonunda ikiside benzer puanda olurdu

Net penaltı ya. Dzeko ve batsın(batsinki tartışmalı) penaltıları es geçildi vardan izlenmedi.
Fakat hakem net eyyamciydi. O iki penaltı pozisyonu olmasaydı bunuda net es geçerdi. Sırf reyting için bize bunu izletiyorlar. Halbuki fenerde gsde yarışta formsuzken tutulmasa idi sene sonunda ikiside benzer puanda olurdu

Penaltı değil demedim ki zaten. RCS ile bir bağlantısı yok penaltı almanın. Pozisyon içerideyse net penaltı. RCS ortada diyen matematiğe karşı geliyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık