Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlediğim belgesele dışarıdaki gürültü sebebiyle ara vermek zorunda kaldım. Bir spor müsabakasıyla ilgili bir gelişme mi oldu? Anladığım kadarıyla iki futbol takımı senede bir defa karşılaşıyorlarmış. Neyse ben chopin dinlemeye ve dostoyevski okumaya devam edeyim
Esprisi yapacaktım tamda içime atıyorum.

Bu futbolla şampiyonluk zor.

Takım son 3 haftadır ıkına ıkına ilerliyor ben bunun sebebini anlayamıyorum çok fazla pozisyon yemeye başladık.

Takıma acil bitiriciliği öğretecek insan evladı lazım sonra şampiyonuz zaten. B.şehir ne kapandı ne oyun oynadı bulduğumuz ilk 2 pozisyonu atsak maç bitiyor üstüne fark ama gelinen duruma bak dötümüzden soluduk. Neyse hacı bunları inş görüyordur...

Takımlar artık bize karşı sadece kapanıp kontra oynar. İyice öğrendiler bu işi. İşimiz gittikçe zorlaşıyor, 3.bölgede ince işler yapamıyoruz.

Rcs ile korelasyon var doğru ama böyle savunursan kendi elini zayıflatırsın :d Mihawk'ın atmış olduğu verilere bakarsan GS de neredeyse FB kadar rcs yapıyor, buna rağmen arada 8 penaltı fark var :D
Hayır elimi zayıflatmış olmuyorum GS ile bizim penaltılarımız arasında bağlantı yok, demek ki GS'ye verilmiyor penaltı diyeyim rahatlayın, başka türlü anlaşamicaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık