Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç'un garson olayı komedi. Biri de demiş ki çocuk hayatının fırsatını kaçırdı, ayağına büyük şans gelmiş vs. Ali Koç'un sorusuna detaylı cevap verse Ali Koç yaveri mi yapacaktı çocuğu? Neyin büyük fırsatı, şansı?

Ali Koç'un garson olayı komedi. Biri de demiş ki çocuk hayatının fırsatını kaçırdı, ayağına büyük şans gelmiş vs. Ali Koç'un sorusuna detaylı cevap verse Ali Koç yaveri mi yapacaktı çocuğu? Neyin büyük fırsatı, şansı?
Koçtaş ta işe alırdı belki xd Çocuk açıklama yapmış günlük çalışanız bilmemesi normal bu yüzden. O tip yerlerde devamlı çalışan anlardı içeceklerden. Sosyal medya denilen zımbırtıda ki klasik pire deve mevzusu tamamen.

GS, Rıdvanı almamalı bence. Beğendiğim bir oyuncu ama Avrupa'da şansını deneyip gelişimini sürdürmeli.

Kısa vadede Angelino'dan daha iyi performans gösterebilir mi emin değilim. Gösteremezse direkt yedeğe çekilir ve bu geleceği için iyi olmaz. GS'de zaten sol bek için jokerler var.
Geliştirilebilecek Kazımcan var vs.

Önünde Zaha yerine Kerem varken Angelino'nun daha zamanla daha iyi olabileceğini de düşünüyorum. Angelio'dan çıkılırsa iyi olur. Ama Rıdvan için çıkmaya gerek var mı sanmıyorum.

Tabii gidip kariyerinin sonlarına gelmiş Spinazzola'ya dünyanın maaşını vereceklerine Rıdvanın gelmesi iyi olur. Ama hem Gs hem de Rıdvan için başka seçenekler olduğunu düşünüyorum.

nordsjaelland'in 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu ibrahim osman'ı 20m€ karşılığında transfer edeceğimiz konuşuluyor.

her top kaybından, başarısız çalım denemesinden ve kaybettiği bire bir mücadeleden sonra ''usmanım nereye gidersin'' demekten alacağım keyif ektedir:

nordsjaelland'in 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu ibrahim osman'ı 20m€ karşılığında transfer edeceğimiz konuşuluyor.

her top kaybından, başarısız çalım denemesinden ve kaybettiği bire bir mücadeleden sonra ''usmanım nereye gidersin'' demekten alacağım keyif ektedir:
Tek sorum var, takım ismini hafızadan mı yazdın, yoksa guguldan mı baktın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık