Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değişiklikleri baya berbat..
İlk 11 terichleri de berbat. Ya şu Semih'i çizgiye hapis etmeyin, çocuk ne zaman ceza sahasına yakın oluyor, o zaman hünerlerini göstermeye başlıyor. Bu Santos bunağı ise çizgiye hapis ediyor çocuğu, lan Tayfur falan ileride Cenk'in yanında duruyordu, Semih'in durduğu yere bak. Senin dizilimine sıçayım Santos dede. Transfer yapılsa hiç oynatmayacak demek Semih'i falan...

Tempo yapacağız, koşacağız diyen adam; Semih'i çıkartıyor, Cenk'i tutuyor. Bitik Ghezzal'ı alıyor. Aynen çok güzel tempo yaparsın bunlarla. Takım kötü eyv da, hocaların tercihleri de hep kötü. Aynı tercihler hep.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama, Santos kötü bir tercihti. Neden derseniz yazayım.

Bu adam 2010 yılından bu yana hep milli takımı yönetmiş.

2010-2014 Yunanistan.
2014-2022 Portekiz.
2023'te te 6 maçlık Polonya kariyeri ver.

14 sene sonra ilk kez takım teknik direktörlüğü yapıyor. Kim son zamanlarında da başarısızdı maalesef.

Biri Santos'a demiş ki, Rebic ve Semih sol kanat. Semih ve Rebic dönüşümlü olarak kanat oynayabilirler.

Santos da sadece bunu yapıyor.

Yanlış anlamayın ama, Santos kötü bir tercihti. Neden derseniz yazayım.

Bu adam 2010 yılından bu yana hep milli takımı yönetmiş.

2010-2014 Yunanistan.
2014-2022 Portekiz.
2023'te te 6 maçlık Polonya kariyeri ver.

14 sene sonra ilk kez takım teknik direktörlüğü yapıyor. Kim son zamanlarında da başarısızdı maalesef.
Yanlış tercihtti tabi. Takıntılı, eski kafa bir adam. Sosyal medyada A+ hoca (ne demekse öyle hoca, buzdolabı sanki) isteriz diyen mal tayfaya uydular. Portekizli Şenol tam bu Santos, onları memnun eder anca.

Bizim ihtiyacımız olan hoca, kimsenin gözyaşına bakmayacak, gençleri oynatacak hocaydı. Şu Cenk'i 90 dakika tutup, Semih'i çıkartan adamdan fayda gelmez. Beşiktaş'ın aldığı bu sonuçların sadece kadro kalitesiyle alakası yok, Pendik2ten 4 yemenin, şu Adana'yı yenememenin nedeni kadro kalitesi olamaz. Tercihler olur. Versinler o zaman bize de kaliteli kadro biz de yeneriz bu takımları.

Svensson çok katil paslar çıkarıyor bir kere. Çok beğendim gerçekten. Beşiktaş Atiba'yı kaybettikten sonra beynini kaybetmişti. O beyni gördüm oyunda. Kuzey Avrupa deneyimi olan bir adam muhakkak takımda olmalı ya. Rashica çok daha etkin oynadı arkasında Onur olmayınca, o da çok barizdi. Tayfur'u bile oynattı sayılır Svensson. Öyle kaliteli bi çocuk çıktı.

Demir ufak ufak Josef'i andırmaya başladı. Az daha kalınlaşsa süper olacak. Bazen dikine zorlayıp hata yapsa da, alınması gerekli riskler olarak gördüm ve beğendim ben. Asıl Demir'i, arkasında 2 tane canavar stoper varken izlemek lazımdı da işte, Baily gitti. Keşke bi öyle görebilsek Demir'i.

Demir'in önüne 2 tane ofansif orta saha oyuncusu Gedson-Tayfur değil de Ghezzal-Bahtiyar yapsa hoca çok farklı şeyler konuşulurdu şuan. Gedson, Tayfur, Salih falan bunlar 6-8-8 beceremiyorlar net bir şekilde. Santos hocanın bunu zorlamamasını, Ghezzal-Bahtiyar denemesini isterdim Demir'in önünde.

Benim bir sonraki maç için ilk 11'im:
.....................Semih................
Rebic..Bahtiyar..Ghezzal..Rashica
.....................Demir.................
Emrecan..Colley..Amartey..Svensson

Edit: Colley ile Amartey'in Afrika Kupası maceraları sonlanmış.

Son düzenleme:
Svensson çok katil paslar çıkarıyor bir kere. Çok beğendim gerçekten. Beşiktaş Atiba'yı kaybettikten sonra beynini kaybetmişti. O beyni gördüm oyunda. Kuzey Avrupa deneyimi olan bir adam muhakkak takımda olmalı ya. Rashica çok daha etkin oynadı arkasında Onur olmayınca, o da çok barizdi. Tayfur'u bile oynattı sayılır Svensson. Öyle kaliteli bi çocuk çıktı.

Demir ufak ufak Josef'i andırmaya başladı. Az daha kalınlaşsa süper olacak. Bazen dikine zorlayıp hata yapsa da, alınması gerekli riskler olarak gördüm ve beğendim ben. Asıl Demir'i, arkasında 2 tane canavar stoper varken izlemek lazımdı da işte, Baily gitti. Keşke bi öyle görebilsek Demir'i.

Demir'in önüne 2 tane ofansif orta saha oyuncusu Gedson-Tayfur değil de Ghezzal-Bahtiyar yapsa hoca çok farklı şeyler konuşulurdu şuan. Gedson, Tayfur, Salih falan bunlar 6-8-8 beceremiyorlar net bir şekilde. Santos hocanın bunu zorlamamasını, Ghezzal-Bahtiyar denemesini isterdim Demir'in önünde.

Benim bir sonraki maç için ilk 11'im:
.................Semih................
Rebic..Bahtiyar..Ghezzal..Rashica
...............Demir...................
Emrecan..Necip..Talha..Svensson
Orta saha zaten delik deşik, Ghezzal ve Bahtiyar olursa daha delik deşik olur. Ghezzal ölmüş bir adam, forma bile giymemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık