Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pp dalgasına da gayet de iyi taktikle oynatıyor takımı fazla küçümsüyorsun reis. Biraz taktik analiz takip etsen anlarsın. Hoca övülmeye değer işler yapıyor.
Ana planı dışında bir şey olmamasını eleştiriyorum ben genel olarak. O yüzden kendisinden beklentim yüksek değil. Bu tondan devam etsin yeter. Kadro öyle bir kadro ki zaten lige aşırı fazla ve geçtiğimiz senelerdeki gibi kritik bölgelerde önemli eksikler yok

Golden sonra çok kötü oynadık. Takım da, taraftar da tutuk bugün. Keyifsiz maç.
Samsun bize ters geliyor. İlk maçta da çok zorlanmıştık. Herkes form durumuna falan bakıyor ama bence bu sene yapılan diğer maç çok önemli bir referans noktası. Bugünde GS yenecek. Bu sebeple söyledim onuda. İlk yarı 1 fark ile biten maçlar veya zor açılan maçların bir çoğu bu yarıda bize ters gelecek

İso fanı rpsi mi yapıyorsun la sanırsın taktik deha var başımızda. Buna da şükür tabi yaptığı iyi şeyler var bozmasın, devam
İyi Tedx konuşması yapıyormuş İsmail, hani iletişim de futbolda önemlidir. Hocanın hakkını verelim vermesine de, Fenerliler kızmasın, ortada taktik açısından büyük bir olay yok. Oyuncular kaliteli, lig kötü olunca, kendi başlarına bile yetiyorlar. Takıma liderlik yapan Dzeko, Tadic gibi isimler gidince ne yapılacağı düşünülsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık