Rahat yeneriz 5-6 fark bekliyorum ben hadi en az 3 deyim.Samsun ile ilk maç zordu. Bu maçta çok kolay geçmez bence. GS 1 farkla yener
Rahat yeneriz 5-6 fark bekliyorum ben hadi en az 3 deyim.Samsun ile ilk maç zordu. Bu maçta çok kolay geçmez bence. GS 1 farkla yener
İsmail hoca kadronun ekmeğini yiyor diyenlere irfanın ve bir çok oyuncunun bu seneki halini gösterin, yeter.Tadic kimdir necidir diye soran olursa İrfan'a yaptığı asisti gösterin, yeter.
Tadic,Fred,Ferdi vs ardımı yakmıyor da, Sebo cayır cayır yakıyor vallaTadic kimdir necidir diye soran olursa İrfan'a yaptığı asisti gösterin, yeter.
Geldi, atağı kesti, 60 metreye pas atıp kontraya çıkardı, inanılmaz bir adam.Tadic,Fred,Ferdi vs ardımı yakmıyor da, Sebo cayır cayır yakıyor vallaŞu adama önce gidip de almamak nereden baksan basiretsizlik.
İso fanı rpsi mi yapıyorsun la sanırsın taktik deha var başımızda. Buna da şükür tabi yaptığı iyi şeyler var bozmasın, devamİsmail hoca kadronun ekmeğini yiyor diyenlere irfanın ve bir çok oyuncunun bu seneki halini gösterin, yeter.
Aşırı rahatlıktan ya da can sıkıntısından saldığın oyunlarda sürekli ölmek, bölümü geçememek gibi bir gevşeklik vardıGolden sonra çok kötü oynadık. Takım da, taraftar da tutuk bugün. Keyifsiz maç.