Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulübe taraftar çekmek için olsa gerek, futbol manyağı ülkelerin milli futbolcularını transfer ediyoruz son dönemde:
brezilyalı lucas paqueta.
faslı nayef aguerd.
meksikalı edson alvarez.

söylentilere göre şimdiki hedefimiz de kore cumhuriyeti milli futbolcusu young-woo seol. futbolcuya dair bilgim sıfır ama edson alvarez, lucas paqueta ve nayef aguerd geldikten sonra kulübün sosyal medyadaki takipçi sayısı %200'den daha fazla arttı. koreli sağ bek, eli yüzü düzgün birine benziyor. korelileri, korecanları ve k-pop fanlarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.

türkiye pazarına girip genç ve gelecek vadeden bir futbolcu alırsak bir de tadından yenmez.
West hammis bende diyorum Rıdvan Yılmaz dan konu ne ara buraya geldi

tüm süper lig takımların batması... var bir hayalimiz.
Güzel video olmuş. Bu bataklıktan çıkmaz zor ama imkansız değil.

Beşiktaş bu sezon 11+1 transfer yaptı. Minimum 4 tane daha yapacak. Altyapıdan çıkanlar hariç gönderdiği oyuncu sayısı 4+1 Ve bu 5 oyuncudan 2 tanesi geçtiğimiz sezon 1 tanesiyse bu sezon başında gelen oyuncular. Önümüzdeki yaz transfer döneminde muhtemelen Rosier satılacak. Belki Abubakar da satılır. Gol krallığında 2. olan oyuncuyu bedavaya gönderdik. Büyük acziyet.

Son 4 sezonda sadece 4 oyuncudan bonservis kazandık. 3 tanesi kendi akademimizden çıkan çocuklar. Onlar da bizi satın diye yalvara yalvara gittiler. Bu dönemde 21 farklı oyuncuya bonservis, 4 tanesine kiralama bedeli ödendi.

Peki bu 21 oyuncudan kaç tanesinden bonservis kazanılabilir? Rosier'den muhtemelen kazanacağız. Zarar 6-3'ten 3 milyon euro. Sakatlanmasıydı Amir'den kazanacaktık muhtemelen. Biraz Muleka, Gedson, Tayyip Talha. Belki 3-5 zararına da olsa Montero'dan kazanabiliriz. Ama bu kadar. Başkası yok.

Anasını satayım Kerem Atakan'a 1.4m avro verdik. Sivas istediği diye geri çevirip oyuncuyu Sivas'a kiralamışız. Bu çocuğun ilk 11 oynayacağı bir takıma gidip skor katkısı vermesi lazım. Kiralık oyuncularımıza uzun süredir bakmıyordum. Hazır birkaç saatlik boşluğum varken bir analiz verisi paylaşayım. Ratingler sofascore'dan alındı.

Kartal Kayra Yılmaz -> Kayserispor - 14 maç 1145dk forma 3 sarı kart - Rating 6.8
Kerem Atakan Kesgin -> Karagümrük - 5 maç 174dk - Rating 6.4
Javi Montero -> Arouca - 19 maç 1 gol 1629dk 4 sarı kart - Rating 6.7
Ajdin Hasic -> FK Sarajevo - 16 maç 5 gol 3 asist 1 sarı kart - Rating -
Berkay Vardar -> FK Sheriff - 10 maç 454dk - Rating -
Abdullah Aydın -> Şanlıurfaspor - 19 maç 1 gol 1075dk 2 sarı kart - Rating 6.6
Emre Bilgin -> Karagümrük - 10 maç 10 gol yemiş 4 maç gol yememiş - Rating 6.8
Ahmet Gülay -> Aliağa FK - 6 maç - Rating -
Erdoğan Kaya -> B.Yeniçarşı - 19 maç 1453dk - Rating -
Bilal Ceylan -> Karşıyaka - 11 maç 1 gol 822dk - Rating -
Oğuzhan Akgün -> Sarıyerspor - 8 maç 2 gol 247dk - Rating -
Halil Çiçek -> Silivrispor - 9 maç 323 dk - Rating -
Badra Cisse -> Alba Lulia -
Burak Yıldız -> 52 Orduspor FK - 1 maç 90dk - Rating -
Necati Bilgiç -> Adana 1954 FK - 13 maç 1 asist 429dk - Rating -

Genel olarak bakıldığında en iyi performansa sahip oyuncular. Kartal, Montero, Emre Bilgin sonra Ajdin Hasic, Berkay ve Kerem Atakan geliyor. Onların liginin üst seviye olmadığından diğerleri kadar iyi olduğunu söyleyemeyiz. Diğerleri zaten salla gitsin. Bir şey olacakları yok. Gelecek sezon yine alt liglere oyuncu gönderebiliriz. Mesela Hakan Calhanoğlu Hamburg'tayken bunların B takımı 3.ligdeydi. O sezon ligin en iyi oyuncusu seçildi ondan sonra zaten Dortmund golüyle beraber şimdi ekmeğini yeyiyor :D O değil şu an en iyisi herhalde Emre Bilgindir. Malum kaleci ratingleri normalde 7'yse iyi bir kaleci olarak sayılır. Emre'nin şu an 6.8 rating'i var bu da potansiyel olarak iyi kaleci olacağını işaret ediyor.

Edit: Geçen haftaki maçtan sonra Emre Bilgin tekrar yedeğe çekilmiş bugün. Üzdü bu :(

Son düzenleme:
Anasını satayım Kerem Atakan'a 1.4m avro verdik. Sivas istediği diye geri çevirip oyuncuyu Sivas'a kiralamışız. Bu çocuğun ilk 11 oynayacağı bir takıma gidip skor katkısı vermesi lazım. Kiralık oyuncularımıza uzun süredir bakmıyordum. Hazır birkaç saatlik boşluğum varken bir analiz verisi paylaşayım. Ratingler sofascore'dan alındı.

Kartal Kayra Yılmaz -> Kayserispor - 14 maç 1145dk forma 3 sarı kart - Rating 6.8
Kerem Atakan Kesgin -> Karagümrük - 5 maç 174dk - Rating 6.4
Javi Montero -> Arouca - 19 maç 1 gol 1629dk 4 sarı kart - Rating 6.7
Ajdin Hasic -> FK Sarajevo - 16 maç 5 gol 3 asist 1 sarı kart - Rating -
Berkay Vardar -> FK Sheriff - 10 maç 454dk - Rating -
Abdullah Aydın -> Şanlıurfaspor - 19 maç 1 gol 1075dk 2 sarı kart - Rating 6.6
Emre Bilgin -> Karagümrük - 10 maç 10 gol yemiş 4 maç gol yememiş - Rating 6.8
Ahmet Gülay -> Aliağa FK - 6 maç - Rating -
Erdoğan Kaya -> B.Yeniçarşı - 19 maç 1453dk - Rating -
Bilal Ceylan -> Karşıyaka - 11 maç 1 gol 822dk - Rating -
Oğuzhan Akgün -> Sarıyerspor - 8 maç 2 gol 247dk - Rating -
Halil Çiçek -> Silivrispor - 9 maç 323 dk - Rating -
Badra Cisse -> Alba Lulia -
Burak Yıldız -> 52 Orduspor FK - 1 maç 90dk - Rating -
Necati Bilgiç -> Adana 1954 FK - 13 maç 1 asist 429dk - Rating -

Genel olarak bakıldığında en iyi performansa sahip oyuncular. Kartal, Montero, Emre Bilgin sonra Ajdin Hasic, Berkay ve Kerem Atakan geliyor. Onların liginin üst seviye olmadığından diğerleri kadar iyi olduğunu söyleyemeyiz. Diğerleri zaten salla gitsin. Bir şey olacakları yok. Gelecek sezon yine alt liglere oyuncu gönderebiliriz. Mesela Hakan Calhanoğlu Hamburg'tayken bunların B takımı 3.ligdeydi. O sezon ligin en iyi oyuncusu seçildi ondan sonra zaten Dortmund golüyle beraber şimdi ekmeğini yeyiyor :D O değil şu an en iyisi herhalde Emre Bilgindir. Malum kaleci ratingleri normalde 7'yse iyi bir kaleci olarak sayılır. Emre'nin şu an 6.8 rating'i var bu da potansiyel olarak iyi kaleci olacağını işaret ediyor.

Edit: Geçen haftaki maçtan sonra Emre Bilgin tekrar yedeğe çekilmiş bugün. Üzdü bu :(
Eğer takım senin pilot takımın değilse 3. lige oyuncu kiralamak ahrazlıktır. Kiralık giden oyuncuların çoğunluğu potansiyeli olan oyuncular aslında. Necati mesela, u19da 1 sene daha forma giyebilirdi ama profesyonel takımda forma giysin diye kiralandı. Bundan daha doğal bir şey yok ama kiralandığı takım BAL'dan yeni profesyonel lige çıkan bir takım. Şu an ligde lider olsalar da 24 kişilik kadrosunda 22 oyuncu yeni transfer. Kalan 2 oyuncudan biri Süper ligde 50 maç tecrübesi olan Adanalı kaleci Tolgahan, diğeri de muhtemelen kendi yetiştirdikleri 19 yaşındaki Ezdin.

Yine Burak Yıldız'ın gittiği Orduspor'un 30 kişilik kadrosunun 21 tanesi takıma bu yıl içinde katılmış. Yeni bir sağ bek transferi yapılmazsa, Burak geri kalan maçlarda oynar. Çünkü mevcut sağ beklerini göndermişler takımdan.

Oğuzhan'ın gittiği 2. ligdeki Sarıyer'in de bir farkı yok. 20 oyuncu bu sene gelmiş takıma.

Kartal zaten Süper Lig'de 3 büyükler dışında her takımda 11 yazılabilecek bir oyuncu. Büyüklerde de çok rahat rotasyonda 30 maçı geçirir. Montero muhtemelen bonservisiyle gönderilir sezon sonunda. Tabi önce bi hoca bakar, ben hala değerlendirilebileceğini düşünüyorum. Olur olmaz bilmiyorum.

Bilal Ceylan... Bu çocuk 1. ligde Eskişehirin 11 oyuncusuyken alındı. Gittiler 3. lige kiraya verdiler. Git Bodrumspor'a ver. Sağ bekleri yok gibi bir şey. Havada kaparlar rotasyonda böyle oyuncuyu.

Ahmet Gülay... ANÇ yönetiminin ihanetidir. Alanya'ya 3 yıllığına kiraya verdiler, çocuk orada sakatlandı. Kendine gelemedi. Çok büyük yetenek olacaktı, yazık oldu.

Bir de bizim alt seviye takımlarda kiralık oyuncuyu mecbur kalmadıkça oynatmama gibi bir hastalık var. Emre Bilgin, 36 yaşındaki Dituro'dan daha iyi performans göstermesine rağmen Dituro'nun sakatlığında forma giydi sadece. Dituro ayrıldıktan sonra yine mecburen kaleye koydular. 37 yaşındaki Sirigu'yu aldılar, imzayı attıktan 4 gün sonra adamı kaleye soktular. Sirigu iyi kaleciydi, severdim ama yani adam 1.5 senede sadece 2 maça çıkmış. Ondan önceki sezon da takımı ligden düşmüş.

O yüzden ben bizim ülkedeki takımlara oyuncu kiralamaya karşıyım. Berkay oynayacak seviyedeyse oynuyor. Ötesi yok. Ama Türkiye'de büyüklerden oyuncu kiralamak parası olmayan takımların sadece kalabalık yapsın, kulübede dursun diye başvurduğu bir yöntem.

Ekleme: Ben pilot takım alınmasını istiyorum ama bu pilot takım sanki bağımsız bir takım gibi düşünülmeli. Bağımsız bir kulüp gibi çalışmalı, kendi çıkarlarını gütmeli ama potansiyeli yüksek oyuncuları rotasyona dahil etmeli. Bağımsız düşünemediğin zaman takım patır patır düşüyor aşağıya. Konyaspor, Konya Şeker'i aldı. Süper Ligin kapılarını zorlayan takım BAL'a düşmenin eşiğinde.

Son düzenleme:
Jesus ile ne ligde ne şampiyonlar liginde bir şey olmayacağını ne zaman anlayacaksın acaba Arsenal. Kupon için izliyorum senelerdir şu Jesus'a katlanıyor cidden. Genç bi 10 numaraları var Smith Rowe diye nasıl oynayacak merak ediyorum. City Liverpool gider yarışta yine. City olur sene sonu. ŞL finali de Bayern-City, Inter-City diye düşünüyorum.

Jesus ile ne ligde ne şampiyonlar liginde bir şey olmayacağını ne zaman anlayacaksın acaba Arsenal. Kupon için izliyorum senelerdir şu Jesus'a katlanıyor cidden. Genç bi 10 numaraları var Smith Rowe diye nasıl oynayacak merak ediyorum. City Liverpool gider yarışta yine. City olur sene sonu. ŞL finali de Bayern-City, Inter-City diye düşünüyorum.
Geçen sene gelmedi mi Arsenal'e GJ? Hayır, yani City denedi o kadar olmadı orada. Arteta da tanıyor yani oyuncuyu. Olmayacağını bilmesi lazımdı.

Geçen sene gelmedi mi Arsenal'e GJ? Hayır, yani City denedi o kadar olmadı orada. Arteta da tanıyor yani oyuncuyu. Olmayacağını bilmesi lazımdı.
1.5 sene oldu geçen sene mecbur bu seneyi de bitirecekler beraber o yüzden senelerdir dedim, hala anlamadılar adamın şampiyon takımın forveti olamayacağını. City akıllı takım gitti Haaland aldı yerine 1 lig + 1 CL aldılar. Arsenal bunu gönderip bir Vlahovic ayarı forvet alsa Liverpool'un 2 adım önüne geçer City'e kafa tutar.

1.5 sene oldu geçen sene mecbur bu seneyi de bitirecekler beraber o yüzden senelerdir dedim, hala anlamadılar adamın şampiyon takımın forveti olamayacağını. City akıllı takım gitti Haaland aldı yerine 1 lig + 1 CL aldılar. Arsenal bunu gönderip bir Vlahovic ayarı forvet alsa Liverpool'un 2 adım önüne geçer City'e kafa tutar.
Arsenal'in şöyle bakınca iddiasız ama çok iyi kadrosu var. Ama işte atanın olmayınca olmuyor. Henry şu an kramponları giyse Liverpool'a kafa tutar.

Arsenal'in şöyle bakınca iddiasız ama çok iyi kadrosu var. Ama işte atanın olmayınca olmuyor. Henry şu an kramponları giyse Liverpool'a kafa tutar.
Gabriel, Odegaard, Saka bunlar koca premier ligde mevkilerinin en iyi 3-4 adamından biridir ama yetmiyor işte. Ben Arteta'yı beğenmiyorum yalan olmasın bir de Jesus gibi yetersiz forvet olunca normal bu şampiyonluk hasreti. Karşında Guardiola Haaland var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık