Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antonio hariç diğer tüm eksiklerimiz en geç 3 haftaya dönüyor. afrika kupasındakiler de dahil. ferdi'yi isterim istemesine ama bize gelirse kariyeri düşüşe geçer. onun oyunu bize, bizim oyunumuz ona uymuyor. faul konusu sıkıntı değil ama güçlü ve hızlı olsun yeter. stoperden beklentimiz budur. ayağı olmasa da olur.

diğer oyuncuları bilmiyorum ama kore'den 2 defans oyuncusu alabilirmişiz bu transfer döneminde. kore ligi daha mı iyi tr liginden? bizim ligden de topçu alsak iyi olur popülarite için.
Korelilerde para var. Belki onun etkisidir... Bizimkiler kendi takımlarının formasını almıyor, maçını izlemiyor. İkinci bir takıma mı emek verecekler?

Bazen, bazı takımların bazı futbolcuların önlenemez yükselişini genetiğe bağlıyor. Kim Min Jae'den kaynaklı belki Koreli savunmacılara yönelmiş de olabilir West Ham. Ha Kore çok mu iyi? Transfermarkt değerine göre milli takımın değeri 193 milyon. 110 milyonu Son ile Jae zaten. :D

Korelilerde para var. Belki onun etkisidir... Bizimkiler kendi takımlarının formasını almıyor, maçını izlemiyor. İkinci bir takıma mı emek verecekler?

Bazen, bazı takımların bazı futbolcuların önlenemez yükselişini genetiğe bağlıyor. Kim Min Jae'den kaynaklı belki Koreli savunmacılara yönelmiş de olabilir West Ham. Ha Kore çok mu iyi? Transfermarkt değerine göre milli takımın değeri 193 milyon. 110 milyonu Son ile Jae zaten. :D
ürün almazlar, alamazlar da zaten. her şey çok pahalı. etkileşim için istiyorum ben türkiye'den topçu.

transfermarkt piyasa değerlendirmelerini çok da ciddiye almamak lazım. anthony'nin değeri 80m€ olarak gözüküyordu bir ara. adana demirspor'da bile kesik yer anthony.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık