Sakat hocam o. Ağırlık kaldırırken kendini sakatladı diye hatırlıyorum.Oliveira niye oynamıyor? Pek takip etmiyorum sakat makat mı yoksa rotasyonda kullanılmıyor mu? Bu adam Rize deplasmanında puan aldı ya hiç oynadığı yokken. Bu adamın şutlar çok tehlikeli. Porto ile Ronaldo'lu Juve'yi eleyip CL'de tur getiren adamdı bu adam bu kadroda bile nasıl oynayamıyor?
Var bi cünüplük bende inanmaya başladım@Crocus 'un ortağını buldum ne zaman rahat alırız dese puan kaybediyoruz![]()
Hamlamış adam oynamaya oynamaya :d.Sakat hocam o. Ağırlık kaldırırken kendini sakatladı diye hatırlıyorum.![]()
Croco konuya yazamadığı için böyle. O ne zaman çoşup, burada estirse o zaman düşüş başlıyordu.O sene bu seneymiş harbiden
Sıkıntı tam olarak bu zaten, şuan o kadar kötü ama rotasyon yapma şansı da yok. Nasıl bir kadro derinliği kurduk.Yedeklere baktım Zaha yerine kim girer diye. Tamamı genç oyuncu ve Baran hariç hepsi orta saha merkez oyuncusu... Kaan ve Kerem ile de 6 orta saha yedeğimiz var.
Onun da alem yapmayı bırakması lazım. Göz altı mosmor geziyor adamIcardi yoksa galibiyet de yok agalar, unutun.
Icardi’ye şirk koşmayı bırakmanız lazım hala uslanmadınız.Onun da alem yapmayı bırakması lazım. Göz altı mosmor geziyor adam