Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın adam şutu vurana kadar ayakta kalıp vuracağı köşeyi anlayınca o köşeye uzanması beni benden aldı. Sağ köşe boş köşeydi adam orayı kapatacağını düşünüp sola vurdu Muslera ayakta kaldı vurduğu köşeyi anlayıp müdahaleyi yaptı ama yetmedi. Yetse zaten çok ekstra olurdu. O pozisyonda pas yüzde 100 niye şut çekiyosun ki zaten. Çok ince hareketti ama Muslera'nın çabasına üzüldüm.

Nasıl bir kadro derinliğimiz var. Barış mecburi sol bek oynadığı için tete'ye kalıyorsun sağda. Bakambu ve İcardi yok. Halil mecburi forvet. Kerem ceza yiyeceği haftayı buldu oynamıyor ihtiyaç varken. O olmadığı için, kayseri sağ bekini 50mlik oyuncu gibi gösteren bir Zaha'ya katlanıyoruz. Takımda tek Davinson tuttu o da zaten oynamıyor. Ne dayı ne Ndombili performans vermiyor. Geçen seneki Sergio sağda rachiska daha iyiydi. Kaan Ayhan olmasaymış rezil olurmuşuz çocuk her yerde kurtarıcı oynadı.

Üye silindi 789

Nasıl bir kadro derinliğimiz var. Barış mecburi sol bek oynadığı için tete'ye kalıyorsun sağda. Bakambu ve İcardi yok. Halil mecburi forvet. Kerem ceza yiyeceği haftayı buldu oynamıyor ihtiyaç varken. O olmadığı için, kayseri sağ bekini 50mlik oyuncu gibi gösteren bir Zaha'ya katlanıyoruz. Takımda tek Davinson tuttu o da zaten oynamıyor. Ne dayı ne Ndombili performans vermiyor. Geçen seneki Sergio sağda rachiska daha iyiydi. Kaan Ayhan olmasaymış rezil olurmuşuz çocuk her yerde kurtarıcı oynadı.
Yedeklere baktım Zaha yerine kim girer diye. Tamamı genç oyuncu ve Baran hariç hepsi orta saha merkez oyuncusu... Kaan ve Kerem ile de 6 orta saha yedeğimiz var.

Oliveira niye oynamıyor? Pek takip etmiyorum sakat makat mı yoksa rotasyonda kullanılmıyor mu? Bu adam Rize deplasmanında puan aldı ya hiç oynadığı yokken. Bu adamın şutlar çok tehlikeli. Porto ile Ronaldo'lu Juve'yi eleyip CL'de tur getiren adamdı bu adam bu kadroda bile nasıl oynayamıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık