İzlemedim. Müsait değildim. Ama şöyle birkaç pozisyon baktım. Emir Yaşar ve Jankat gelecek 1-2 sezon içinde A takıma çıkabilirlerse 10 yıl boyunca güzel bir kaleci rekabeti izleriz diye düşünüyorum.
Hamza kendini geliştirmiş önceden şutları daha cılız kalıyordu.
@justahuman GS'nin bu sene kiralık vermemesinin sebebi ŞL genç ligiydi. Normalde kulüpler potansiyel gördüğü gençlerin A takım seviyesinde olduğunu düşünmüyorsa kiralık gönderiyor. Ama gençlik liginde parlama ihtimallerine yönelik ve tecrübe kazanmaları için bunu yapmadılar. Ayrıca oynama alışkanlığı elde etmenin yanı sıra bu çocuklara yeterli eğitimin verileceği bir kulüp bulmak zor. Çok üst düzey bir performans göstermedikleri sürece oynatmıyor bizim anadolu takımları. Kadro dolsun, ne olur ne olmaz beleş oyuncu nasılsa kadroda dursun gözüyle bakıyorlar.
Beşiktaş'ın u19 takımının kemik isimleri A takıma yükseldi. Normalde birkaç tane oyuncu kiralık gidecekti ama yönetim onları beceremedi.
Sezon başında Demir Ege ve Semih A takım seviyesine çıktılar. Semih sakatlık geçirdi ama Ege mümkün olduğunda fırsat buldu. Fena da sezon geçirmiyor şu anlık. Sezon başındaki acemiliğini attı. Beşiktaş u19'un as kalecisi ve yedek kalecisi birden A takıma çıkartıldı. Emre Karagümrük'e kiralandı. Göktuğ da 3. kaleci yapıldı. Onlar dışında Yakup Arda da A takıma çıktı. Potansiyeli olan değerlendirilir.