Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Real Madrid'i geride bırakmış.

Samsunspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, kamp kadrosunu açıkladı. Amartey, Bailly, Salih Uçan, Bakhtiyor, Jean Onana, Ante Rebic, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha maçın kadrosunda yer almadı.

Bu Brezilya milli takımındaki oyun içi problemi çözebilecek bir adam var Neymar yokluğunda ama neden hala takıma dahi alınmadı bilmiyorum. Bana kalırsa bu zor zamanlar beklenmeden çoktan alınması lazımdı da neden alınmadı bilmiyorum. Bu adamdaki yetenek çok farklı. Üst üste 3 yenilgi olan maçlarda oynasa çok farklı şeyler olabilirdi. Ben olsam çağırır Neymar yokluğunda oynatırdım. Bu saatten sonra gelirse yine farkını konuşturur. Milli takım için özellikle de ilk maçlarında kendini ön plana çıkarmak için daha da farklı oynar. Yoksa bu gidişle Brezilya tarihinde bi ilki falan yaşayıp elemeleri geçemeyecek. Adam da bu. Beşiktaşlılar açarken 2 kere düşünsün.

Angelinonun ve kerem demirbayin grafiği yukarı doğru çıkıyordu neden kesik yediler bilgisi olan gsli arkadaşlar var mı

Muslera ve özellikle Sanchez'in bu akşam sarı kart görmesi gerekiyor.
Pendik maçında cezalı olsalar da çok problem olmaz.

----

Angelinonun ve kerem demirbayin grafiği yukarı doğru çıkıyordu neden kesik yediler bilgisi olan gsli arkadaşlar var mı
Angelino Bayern maçı dışında iyi maçı yok. Genellikle vasat ve kötü oynadığı maçları var. Normal şartlarda Kazımcan da bekleneni veremediğindne forma onda kalır ama opsiyon için 3 maçı kalmış. Yine de mevcut durumda ona katlanmak zorundayız. Opsiyonu devreye girecek. Her maç Bayern maçı gibi oynayacaksa zaten sıkıntı yok.

KeremD ise Kaan'nın çok iyi olan performansı sebebiyle forma bulamıyor. Yoksa bekleneni veremese de Olivera veya Ndombele'den daha formda. Kaan Toreira'nın da daha iyi olmasına sebep oluyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık